J E N N I F E E R G E

Helsingborg, Helsingborg, Helsingborg...

Dagar i bilder Permalink2

Celine vart kameraskygg ;)

Efter att jag hade jobbat klart på mammas jobb igår och varit hemma och ätit kom Lena och hämtade mig så åkte vi till Helsingborg, eller snarare, Hyllinge. Det var väldigt snällt att jag fick följa med Lena :D Jag köpte ett par stövlar (riktigt snygga faktiskt :)) och en eyeliner. Sedan var jag tvungen att lämna Lena alldeles ensam på Maxi för jag skulle ta bussen till knutpunkten. Där mötte jag Celine sen gick vi runt på kullagatan och kollade kläder :D köpte julklapp till min kära bror Oliver. Sen åt vi mat där och sen åkte vi hem :)

Idag har jag varit i Helsingborg igen, med Celine och kollat på gymnasieskolor. Vet inte riktigt om där var någon som passade mig sådär perfekt, men vi får väl se! Nästa helg kanske jag ska åka och kolla på öppet hus igen. Men vi får se.

Om 20 minuter ska jag gå till stationen och möta Emmy sen tar vi tåget till Helsingborg och kollar på Harry Potter och dödsrelikerna! :D Ska bli riktigt kul!

Vi hörs mina vänner.

Oövervinnliig

Jennifer Permalink1
Det är så jag känner mig nu! Fick världens kick alltså! YES!!!! Dock kommer det ju inte hålla i sig men MAN LEVER I NUET REMEMBER?

Fan nu bjuder jag på lite fula bilder så ni kan få skratta lite idag! :D Har ju aldrig sagt att jag är vacker :D


Webcamen är min bästa vän när jag städar! :D Jag har städat idag asså, om ni inte fattade det...

Prao

Natur Permalink0


Sho!

Min blogg har varit lite död på sistone - yes I know.
Jag har prao denna veckan och har inte riktigt orkat skriva någonting...
Men men. Jag lever. Och jag har inget vettigt att skriva för tillfället.

Jag praoade på Allers i måndags och tisdags, det var faktiskt kul! Dock var jag på kundtjänsten, men det var kul ändå. Jag fick med mig lite tidningar hem hehe.. så de håller jag på att läsa nu!

Idag slutade jag kvar över tolv, för jag har varit på min mormors jobb. Sköööönt.

Imorgon slutar jag halv ett, fast då är jag hos min mamma :) Skönt det med.

Vi hörs.

Till top