J E N N I F E E R G E

Kreta - elfte augusti

Kreta 2011 Permalink0

DSista dagen på Kreta och då skulle det såklart bli dåligt väder.. tur på sätt och vis men lite småtråkigt! Vi och i princip alla andra på hotellet hade bestämt sig för att ligga vid poolen och trotsa vädret..

 

Här hade vi ockuperat en hel rad med stolar.. haha det ser faktikst lite småroligt ut!Men sen skingrade sig molnen (det regnade och blåste när vi åt frukost!) och solen kom fram... jag och Filip var snabba med att hoppa i poolen :) Väldigt förberedda på kortet.. hmm..Sen åt vi på restaurang Zorbas, som vi åt på första dagen (min goda mousaka, ni vet..) Tog i alla fall chicken souvlaki idag, för att avsluta med något grekiskt..


Och här fick vi ju också glass! Möms. Med grekisk flagga och allt..Här är min biljett! Planet hem skulle gått vid tio, men det gick vid elva istället... hmm..Denna lappen låg på min säng då jag kom hem (vid halv fyra på natten..)! Så gulligt :) Var dock väldigt trött och frös väääldigt mycket så hoppade ner i säng direkt, fullt påklädd med mysbyxor och strumpor.

Men det var en mycket bra resa! Jag kommer även att lägga upp bilder på min och Olivers lägenhet.. men sen är det minsann slut på bilder därifrån! :)


Natti natti!

Dagar i bilder Permalink0Jag ber lite om ursäkt för alla mina tråkiga inlägg utan något större intressant innehåll och utan bilder. Har inte riktigt orkat fixa, ärligt talat.

Ligger just nu i min säng med min dator... den har klabbat lite med internetet, eller det är snarare internetet som har klabbat, men nu funkar det. Får dock använda sladd och inte det trådlösa. Men funkar gör det!

Skolan idag gick faktiskt förvånansvärt fort, trots att vi slutade klockan fyra. På tåget hem var jag så kissnödig att jag inte visst vart jag skulle ta vägen. När jag väl gick mot toan så var det stopp i den! Så jävla äckligt rent ut sagt!! Och det är riktigt förnedrande att gå in på toan på tåget, speciellt om det sitter folk utanför, för den är så felplacerad och så.. fel i sig! Usch för tågtoaletter.

Pianot gick också bra, kul att det börjar igen. Önskar dock att jag var ännu bättre än vad jag är och övade lite mer, men det blir inte bättre bara genom att önska utan jag får ju bara fortsätta spela mer och mer.. :)

Sovmorgon imorgon till kvart i tio - skönt, men hade hellre slutat tidigare.. men efter det ska jag ta bussen till Väla, möta upp min mormor och gå där ett tag.. trevligt. Gillar nya Väla, var där i lördags! :)

Aja. En hel roman här ju. Godnatt!Skolan

Tankar Permalink0
Nu sitter jag i skolan och gör ingenting.. har nyss haft lunchrast i 2 timmar.. lite väl maffigt kanske. Åt köttbullar till lunch idag. Mums :)

Börjar om fem minuter..! Tar tåget hem vid halv fem, är hemma fem och sen blir det piano halv sex :) Riktigt kul att det börjat igen! Hehe.

Hörs sen.

Till top