J E N N I F E E R G E

Natti natti!

Dagar i bilder Permalink0



Jag ber lite om ursäkt för alla mina tråkiga inlägg utan något större intressant innehåll och utan bilder. Har inte riktigt orkat fixa, ärligt talat.

Ligger just nu i min säng med min dator... den har klabbat lite med internetet, eller det är snarare internetet som har klabbat, men nu funkar det. Får dock använda sladd och inte det trådlösa. Men funkar gör det!

Skolan idag gick faktiskt förvånansvärt fort, trots att vi slutade klockan fyra. På tåget hem var jag så kissnödig att jag inte visst vart jag skulle ta vägen. När jag väl gick mot toan så var det stopp i den! Så jävla äckligt rent ut sagt!! Och det är riktigt förnedrande att gå in på toan på tåget, speciellt om det sitter folk utanför, för den är så felplacerad och så.. fel i sig! Usch för tågtoaletter.

Pianot gick också bra, kul att det börjar igen. Önskar dock att jag var ännu bättre än vad jag är och övade lite mer, men det blir inte bättre bara genom att önska utan jag får ju bara fortsätta spela mer och mer.. :)

Sovmorgon imorgon till kvart i tio - skönt, men hade hellre slutat tidigare.. men efter det ska jag ta bussen till Väla, möta upp min mormor och gå där ett tag.. trevligt. Gillar nya Väla, var där i lördags! :)

Aja. En hel roman här ju. Godnatt!



Till top