J E N N I F E E R G E

Gott nytt år!

Jennifer Permalink0

Gott nytt år på er! :-)

Personligen hoppas jag att 2012 blir minst lika bra som 2011, om inte ännu bättre! Kvällen kommer att spenderas hos Lena och jag vet inte om vi ska smälla några raketer eller inte, men det lär vi väl märka..

Tänkte stänga av datorn nu och strax bege mig iväg! Vi hörs nästa år.. ;-)

Favvis

Musik Permalink0

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu


Jag kan inte göra annat än att älska denna låt! Skulle kunna skriva en hel roman om denna kärlek till låten, men det vill jag faktiskt inte.. ni får försöka lirka ut det själva och kanske känna samma känsla som jag..

 

Min morgon har bestått av frukost och WoW-spelande.. tänkte dock ta datorpaus och bygga pussel följt av ett pass på crossen ;-) Det gäller att utnyttja sin tid väl och ägna sig åt saker man tycker om..

 

Igårkväll började jag förresten läsa boken "Niceville".. so far so good! Har redan sett filmen, så jag vet vad den handlar om och hur den slutar, men det finns ju så mycket i böcker som inte får plats i filmer. Spännande..! Har nämligen bunkrat upp med tre böcker som jag lånat av min mor.. här ska minsann läsas ;-)

 

 


Trerätters á la Jennifer!

Mat Permalink0


Till förrätt blev det ägghalvor med räkor, majonäs, dill, rödlök och äggula-blandning bestående av just äggula, persilja och tabasco! Mycket gott och mycket enkelt om jag får säga det själv.

Huvudrätten blev kycklingfilé med ädelost, creme fraiche, persilja och matlagningsgrädde! Till detta serverades ris till mina syskon och glutenfri majscouscous till mig och mina föräldrar samt sallad. Det var mycket gott och fick hela tio poäng av mina kära familjemedlemmar (på en tiogradigskala alltså..)

Sist, men inte minst blev det en mycket god pepparkakscheesecake till efterrätt. Samma sort som vanlig ostglass, fast med pepparkakor istället för digestive. Om den var god? Jaa!

Jag är själv nöjd med min insats i köket idag och det verkar som att mamma och pappa håller med.. detta var ju trots allt deras julklapp! Detta gör jag gärna om.. eller så kan jag ju nöja mig med att bara laga middag, som vanligt. Det är minst lika roligt och går minst lika bra.. redan imorgon ska jag hem till Lena och Henrik och hjälpa dem med nyårsmaten.. :-)

Till top