J E N N I F E E R G E

Datorarbete

Dagar i bilder Permalink1


Äntligen är mitt älskade datorarbete klart! :D och jag fick godkänt av min pappa wohoooow.
Hoppas nu att min kära lärare Katrin också gillar det. Annars är det inte så najs.

Jag känner för att lägga mig i sängen med min älskade (läs: hatade) Lillis och se på film. Vi får se..

Måsten

Dagar i bilder Permalink1


Såhär snygg har jag varit en gång i tiden.. bilden är ett år gammal om några dagar ;)... usch ja. Är så trött på min webcam, jag önskar mig en ny i födelsedagspresent (fyller på torsdag) så köp gärna en till mig.. hehe.

Har lite att stå i idag känns det som... dock vet jag inte om det stämmer, eftersom jag inte vet hur lång tid det jag behöver göra tar.
Först och främst ska jag städa mitt rum, de mjuksbyxorna som jag älskar med hela mitt hjärta "luddar" och hela min svarta matta är full med gråa tussar. Not najs at all. Därefter ska jag rätta lite fel i mitt datorarbete och sedan räkna matte. Eftersom jag ligger några sidor bak i matten kanske det tar sin lilla tid (fast jag är rätt snabb på matte och förstår väldigt lätt när jag väl inser hur man gör).

Sedan skulle jag gärna vilja gå ut en runda kanske. Annars får väl min städning räcka som motion. Ni vet väl att även de småsaker man gör i vardagen också räknas som motion? Så kallad "vardagsmotion". Till exempel när man går till skolan (dock ska man kanske ha lite längre avstånd mellan skola och hemmet än vad jag har), eller när man städar, tar trapporna istället för hissen, rensar i trädgården och så vidare!

Nu har ni i alla fall lärt er något nytt ;) Och nu ska jag städa. Vi hörs.

Break of day

Musik Permalink0


sometimes when I look in the mirror
I'm not sure it's me looking back from the other side
what if nightmares give chase?
and they track me down even after the break of day

Till top