J E N N I F E E R G E

Trött

Natur Permalink0Usch ja, nu är jag minsann trött!

Har varit hos polisen och förnyat våra pass, det var mitt och mina syskons pass som skulle förnyas. Där var bra med kö och vi väntade i knappt en timme tror jag. Man fick se resultatet (bilden och så) när allt var klart och jag tyckte faktiskt det såg bra ut! I alla fall på skärmen, men det blir nog lika bra i verkligheten.. hoppas jag.

Sen åkte vi vidare mot lite affärer.. äntligen fick jag stilla mitt shopping-begär (fast jag vill ha meeer!).

Jag köpte en skön, mörkblå, kjol och en vit t-shirt. Plus klämmor! Som förhoppningsvis inte går i sönder (dessa är av annat material än de som alltid går ipaj)

Jordgubbar fick vi också med oss så det har jag och mamma ätit.. vi köpte 2 liter så det är många kvar till imorgon.. gott att ha i gröten och i yoggin! :)

Halv elva börjar en ny serie på fyran, "The killing" med Joel Kinnaman i huvudrollen! Så den ska jag minsann kolla på... hehe :)

No problem

Dagar i bilder Permalink0


I see absolutely no problem with that.. hehe..

Nej men, jag tror spotify fått lite spatt. Det hade ju dock varit kul om det faktiskt varit så.. eller så är det så?! Hmm..

Schvamp!

Dagar i bilder Permalink1

När jag skar svamp till salladen idag hittade jag denna svampen.. siamesiskatvillingarsvampar :D Finns det ett sådant ord? Nu hittade jag på det.

 

Var på stranden idag! Det var riktigt varmt, fast.. jag kan väl inte säga att vattnet var lika varmt som i luften. Men det trotsade vi (läs: jag) och doppade huvudet :D Fast ja, Emmy var också i och Celine doppade fötterna!

 

Och jag har inte bränt mig alls! Okej, det är på gränsen till bränt på ryggen, men inte mycket! WohoOoo.

 

Nästan så man blir sugen på att bada igen.. fast i lite varmare vatten kanske.. :D

 

Var är poolen? Pappa? ;D

 

 

Till top