J E N N I F E E R G E

"It might mean nothing, it might mean everything"

Dagar i bilder Permalink1

Här är min packning.. ska åka till Almunge, som ligger utanför Uppsala då min morbror tar studenten på onsdag.. ska vara där i fem dagar och väskan är proppfull! Haha.

Det blir en ganska låg uppdatering, Lillis följer med, men ska endast använda honom till att se på film.

Ovanstående citat tycker jag är bra. Tolkar det som att man inte ska ta något för givet. Samtidigt är det jobbigt, för man vet inte om det betyder något eller inte. Hatar att inte veta, hatar att dras mellan två åsikter, att ha splittrade känslor och att vara mittemellan.

Vill hellre ha det klart så man vet vad man ska göra. Men så går det inte till. Och det är bara att acceptera och jobba vidare. Det funkar ändå. Yesbox.

Nu ska jag skriva i min dagbok... jag älskar min dagbok. Har nästan skrivit ut hela på en månad. Det är nog rekord, haha!

Vi hörs.. kanske imorgon, annars om några dagar eller nåt.. :)

Göteborg

Tankar Permalink0
Ja, ursäkta för att jag aldrig kom tillbaka i förrgår. Men jag vet inte vad jag gjorde. Sen skulle jag uppdatera på lördag morgon, men det hann jag inte.

Nu är jag i alla fall hemma, efter en händelserik helg i Göteborg. Åkte Atmosfear på Liseberg!!! Trodde aldrig jag skulle våga åka något sådant, den är som fritt fall, samma sort, fast 146 m upp i luften. Och man kommer ner på cirka 3 sekunder. Fyfasen vad läskigt, men skönt samtidigt. Skräckblandad förtjusning.

Jag är i alla fall stolt över att jag vågade åka den. Nästa gång jag är på Liseberg ska jag minsann åka den igen.. och nu när jag klarar den vet jag att jag klarar andra, liknande karuseller.. hehe.

Åkte Kanonen också, med loop och en snurr på 360 grader.. den var rolig! Men snabb. Fast det var ju den andra med...

Jaja. Jag har jättemycket som snurrar i mitt huvud idag känner jag och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är problemet, efter som alla tankar har trasslat ihop sig likt ett garnnystan som man snurrat ihop lite huller om buller. Usch ja. Jobbigt. Men sen är jag trött också. Jag blir helt knäpp i mina tankebanor när jag blir trött. Om jag är ledsen blir jag mer ledsen, om jag är glad blir jag gladare när jag är trött..

Jag och min hjärna alltså. Vi är goda vänner egentligen. Det får bli ett bildlöst inlägg för jag orkar inte fixa bild.

Ska lägga mig och kolla film i min säng nu. Gud vad långt detta blev. Godnatt!

Pang, boom Mr(s) Cool!

Jennifer Permalink0

Idag är jag hemlig agent... men måste rusa upp nu! Hörs sen :D

Till top