J E N N I F E E R G E

Time to sleep folks!

Tankar Permalink0
Ligger i min bekväma säng och ska strax sova.. bara kolla på ett avsnitt av Gossip Girl ;-) hehe. Ska bli så skönt med en studiedag! Tycker utan tvekan att vi förtjänar en (men så hade nog alla sagt om sig själva, haha..) Ska gå upp som jag brukar på helger, äta frukost länge och öva mig på att ta dagen som den kommer! Är ju van vid att planera men alla rutiner blir en slags falsk trygghet.

Löprundan idag gick helt okej, jag kände mig ganska långsam och tung idag, men vi sprang ungefär en mil i alla fall. Känns rätt coolt att ha gjort det. Första gången! Wohooo..

Gäsp. Vi hörs imorgon!

Multitasking är något för mig

Dagar i bilder Permalink0

Det är ju första december imorgon så jag laddar upp med lite Kaspar i Nudådalen! Tycker den är riktigt bra.. hehe. Hoppas på att årets julkalender också är bra, men vi får väl se.

Som ni ser har jag igång ett worddokument samtidigt och håller på att skriva om lite könssjukdomar.. vi har inlämning på fredag och det är användbart på vår hemtenta sen. Naturkunskapsläraren har byggt upp det som "Fråga Olle", att någon utomstående frågar och så ska man svara i form av sexualexpert eller liknande. Roligt, faktiskt!

Om ett tag kommer mamma hem från min brors utvecklingssamtal och då ska vi springa! Åh så längesen jag sprang.. ska bli riiiktigt skönt. Får väl hoppas att jag inte sträcker min rumpa idag då.. ;-) Börjar bli hungrig så det är nog på tiden att vi springer snart..

Dåligt humör är slöseri med tid!

Dagar i bilder Permalink0


Det har varit så milt väder idag! Känns jättekonstigt, med tanke på att det är första december på torsdag.. men vad gör man? Inget vi kan påverka direkt.

Min lunch bestod av en räkmacka idag, mycket god, blev lagom mätt, men den var svår att äta! Men räkor är ju sååå gott.. mums... Vi slutade dessutom klockan tre idag, vilket var skönt. Mamma och pappa var i Helsingborg med Tilda, så jag passade på att åka med dem hem ihopp om en lite smidigare hemresa. Vi åkte inom Maxi och jag var på lite dåligt humör, vilket i sin tur ledde att det hela blev ett slöseri med tid. Hatar när det blir så, men kan bara klandra mig själv och ingen annan. Jag är på bättre humör nu. Tänker inte bli muppig igen på ett braaa tag! Usch, blä, usch.

Glömde dock att jag hade min cykel på stationen, så jag och pappa ska gå dit och hämta den snart.. men nu blir det plugg plus Gossip girl som jag börjat kolla på! Det är faktiskt väldigt bra.. jag skulle aldrig vilja leva deras liv, men det är intressant och, såklart, underhållande!Till top