J E N N I F E E R G E

Dåligt humör är slöseri med tid!

Dagar i bilder Permalink0


Det har varit så milt väder idag! Känns jättekonstigt, med tanke på att det är första december på torsdag.. men vad gör man? Inget vi kan påverka direkt.

Min lunch bestod av en räkmacka idag, mycket god, blev lagom mätt, men den var svår att äta! Men räkor är ju sååå gott.. mums... Vi slutade dessutom klockan tre idag, vilket var skönt. Mamma och pappa var i Helsingborg med Tilda, så jag passade på att åka med dem hem ihopp om en lite smidigare hemresa. Vi åkte inom Maxi och jag var på lite dåligt humör, vilket i sin tur ledde att det hela blev ett slöseri med tid. Hatar när det blir så, men kan bara klandra mig själv och ingen annan. Jag är på bättre humör nu. Tänker inte bli muppig igen på ett braaa tag! Usch, blä, usch.

Glömde dock att jag hade min cykel på stationen, så jag och pappa ska gå dit och hämta den snart.. men nu blir det plugg plus Gossip girl som jag börjat kolla på! Det är faktiskt väldigt bra.. jag skulle aldrig vilja leva deras liv, men det är intressant och, såklart, underhållande!



Till top