J E N N I F E E R G E

Lång dag

Dagar i bilder Permalink0

Haha, en bild jag tog med webcamen för nån vecka sen när jag pluggade.. söt pose..! ;)

Usch ja, det blev en lång dag idag! Går till fyra på torsdagar och vi har idrott sista lektionen, vilket idag innebar boxning. Det är roligt och bra träning, men man blir ju fruktansvärt svettig! Alla blev det.

Eftersom jag jättegärna vill med tåget halv fem duschar jag inte, för det skulle jag inte hinna då jag måste ner till Knutpunkten och även om jag tar bussen hinner jag inte med att duscha, tyvärr. Men idag hittade jag inte busshållsplatsen, och jag och en tjej i klassen stod på helt fel busshållsplats.. så jag missade tåget. Tog bussen hem och var hemma vid sex-tiden istället för fem.. drygt! Men det är bara att gilla läget. Hade ju ingen tid att passa och nu vet jag iallafall vart busshållsplatsen ligger!

Har mest pluggat nu på kvällen. Rätt skönt. Kollade på True Blood nyss, som jag lånat av Lena.. så braaa! :)

Imorgon blir det skola till kvart över elva, sen inspark på kvällen, men jag återkommer mer om det imorgon, såklart!!

Godnatt, nu är det läggdags för lilla Jennifer i alla fall..

Smulpaj

Fika Permalink0

Min älskade mamma fyller år idag!! Grattis till henne :)

Jag köpte en pajform till henne i fredags och hon fick den imorse. Dock är det inte den pajformen pappa använt då han bakat pajen ni ser på bilden ovan. Pajen var god, tog en ganska lagom bit.

Stack inom Lena och Henrik (och lilla Ellen såklart!) och lånade True Blood säsong två.. hehe. Ettan var ju super och jag antar att tvåan är likaså. Hela familjen Rallybil kom hem till oss vid sju-tiden igen, efter vi ätit tacos och tillsammans fikade vi. En helt okej dag.

Vi hade kampsport idag på Hälsobanken! Intressant.. men sådant ligger inte riktigt i naturen för mig, men man får ju försöka. Kan inte vara bra på det första gången man gör det - eller hur?

Nu ska jag räkna klart mitt sista mattetal, sen ska jag krypa ner i sängen.

Godnatt!!

Smart...

Tankar Permalink0
Nu blev jag visst bitter.. Jag som inte skulle va det på hela dagen!! :( Hatar att vara efterklok och att veta att man gör fel i efterhand! Åh. Bajs.

Ska lugna ner mig innan jag återkommer till er igen.

Nu ska jag koka ett ägg inför morgondagens frukost...

Till top