J E N N I F E E R G E

OK, first things first I'll eat your brain

Musik Permalink1

"..then I'm a start rocking gold teeth and fangs

Cause that's what a motherfucking monster do

Cause that's what a motherfucking monster do"

Så rolig låt. Min bror har spelat den flera gånger och jag har "lärt mig att tycka om den".. så cool..

Härlig springrunda för psyket, mindre härlig för kroppen.. öm i ljumskarna men mitt inre mår mycket bra nu. Tycker om att springa när man har mycket i hjärnan, funderingar och förvirringar. Det klarnar inte alltid upp efter löpningen, men det känns tio gånger bättre.

Jag måste som alltid plugga lite nu. Ärligt talat gör det inte mig något. Det är intressant! Jag hade förresten betygssamtal i svenska. Min filmrecension var inte sådär jättebra så jag förväntade mig inte att min hemtenta skulle vara så mycket bättre men tydligen var den det. Min muntliga redovisning också. Blev verkligen positivt överraskad. Marie sa att jag var bra muntligt, jag var säker och det syntes att jag tyckte om att stå där och berätta, det lös liksom igenom. Så kul!! Och att jag engagerade. Nu vet jag ju inte om jag bara engagerade henne eller hela klassen, men jag är lite sådan faktiskt. Jag vill få er att tänka efter med det jag säger, med mina tankar. Jag vill sätta igång något.

Hemtentan fick jag visst fullpott på. Hade förväntat mig lägre som sagt. Inte för att jag tror jag är dålig utan därför att jag ville vara ärlig mot mig själv.

Hur som helst. Mina spanska glosor väntar på mig. De liksom längtar efter mig. Jag kommer till er nu spanska glosorna, jag kommer!!

Tisdag eftermiddag

Tankar Permalink0

Detta vackra kollage gjorde jag igår innan jag skulle lägga mig i sängen och kolla på Johan Falk. Dock blev klockan så mycket att jag inte tyckte det var lönt att se den.. fick se ett avsnitt av Gossip Girl istället.

Om en halvtimme slutar skolan och jag sitter just nu och letar reda på fakta om Sveriges regering. Jag är inte så insatt i politik men det är kanske dags att börja bli det. I valet 2014 får jag faktiskt rösta! Läskigt att det inte alls är långt kvar.

Jag och mamma ska dra oss ut och springa när jag kommit hem. Det ska bli skönt tycker jag. Jag tror jag behöver rensa huvudet. Känner mig lite kluven mest hela tiden just nu. Det är ärligt talat lite jobbigt, men självklart är jag glad också. Gapskrattade innan åt något som jag inte längre kommer ihåg. Stora kontraster, men det är rätt skönt.

I övrigt har skoldagen varit muy bien. Lite dryg, men det brukar tisdagar vara.

Hörs ikväll!

Med pennan bakom örat

Jennifer Permalink0


Ni kan ju gissa vad jag gör just nu? Japp, pluggar.

Dock har vi relativt lite att göra denna veckan vilket jag tycker är rätt skönt. Kommer inte plugga länge idag i ala fall! Engelska redovisningen avklarades idag och jag är själv jättenöjd med min insats! Gjorde lite "småmissar" men absolut inget allvarligt och jag kan villigt erkänna att jag inte hade kunnat göra det bättre än såhär, trots mina små brister i redovisningen. Vill dessutom inte lägga energi på att ångra mig och vara missnöjd. Är glad och nöjd!! :-) Min engelskalärare höll med, det blev ett B-/A+.. lite fult att få ett sådant betyg då det nya betygssystemet är konstruerat på så sätt att man har reducerat plus/minus och ska få antingen ett A eller ett B..

Har på mig min nya tröja förresten. Så enkel, vardaglig, men så skön och snygg! Påminner om min gamla "Lena-tröja". Jag saknar den tröjan ibland. Den hade likadana ränder, fast var långarmad. Lite nostalgiskt..

Mina anteckningar skriver inte in sig själva i datorn så det blir mitt projekt. Därefter läser jag lite samhälle innan jag ska unna mig lite WoW-spelande.. på tal om spelande spelade jag piano innan. Och det gick mycket bra och var väldigt roligt!


Till top