J E N N I F E E R G E

Ekonomi

Dagar i bilder Permalink0

Sitter nere i pluggträsket (inget lerträsk idag!) och läser på om ekonomi.. lite segt. Tror jag började plugga för sent. Känns som jag kan allt men ändå ingenting. Vill inte tänka på provet imorgon, men hoppas verkligen att det går bra. Vore så najs.

Tror verkligen jag ska krypa ner i sängen snart. Känner hur tröttheten gör mig megamuppig. Det är hemskt. Samtidigt känns det så töntigt att lägga skulden på trötthet. Men det är i alla fall en bakomliggande faktor..

Aja orkar inte älta nu! Godnatt mina kära vänner.. hoppas på en gladare Jennifer imorgon!

Dödstrött

Musik, Tankar Permalink0


God förmiddag..

Jag är så trött att jag tror jag avlider.. typ. Huvudvärk har jag också, tabletten fungerade inte..

Fast jag vill inte klaga. Jag skriver gärna om dåliga saker och dåliga dagar, men jag vill inte att det ska framstå som självömkan för jag vet att det inte är synd om mig.

Ni vet när jag är trött så tänker jag jättemycket! Och blir lite småmuppig. Fast ibland när jag är trött blir jag liksom övertrött så jag blir pigg. Så är inte fallet idag.

Jag skriver just nu en textanalys av tre texter som handlar om sorg. Det är väldigt intressant att se hur sorgen kan beskrivas och hur denna beskrivning kan beröra mig som läsare. Jag hoppas jag också kan skriva så. Jag inbillar mig att jag kan det, fast jag har aldrig riktigt försökt. Tänker hela tiden att jag ska börja skriva något långt, men så skriver jag några sidor under några dagar och sen slutar jag.

Problemet är ju att jag gillar att skriva. Nej jag gillar inte att skriva, jag älskar det, men ändå gör jag inte det. Kanske är skönlitteratur inget för mig och kanske borde jag skriva något annat. Jag älskar ju att skriva hemtentor. Jag älskar att skriva med lite högfärdigtspråk, men jag vill också skriva så att jag på nåt sätt trollbinder läsaren och berör denne..

Får fortsätta skriva mina hemtentor. Fortsätta skriva på bloggen. Fortsätta skriva dagbok. Fortsätta skriva helt enkelt.. för att jag är bra på det. För att jag tycker om det. För att jag vill det...Timmershult

Blommor och växter, Tankar Permalink0

Heeej!

Nu är jag hemma igen efter denna lilla tur till skogen. Jag tyckte det var mycket roligt! Både aktiviteterna vi gjorde och att vi träffades utanför skolan.. och allt annat!

Vi kom dit igår vid tio tiden typ. Det spöregnade. Det spöregnade fram till klockan ett ungefär och under denna tid blev vi indelade i grupper och så utförde vi aktiviteter. Jag kom i grupp med tre från den andra klassen, men det var väldigt trevligt. Tror inte de brukade vara med varandra så det blev ingen mindre grupp inom gruppen. Det var som om att vi var alla för oss själva men ändå tillsammans.. knäppt!

Innan lunch gjorde vi diverse aktiviteter på gården, bland annat så släppte vi ett rått ägg, vilket vi lindat in i en plastmugg och konstruerat en slags luftballong till av plastpåse och ballong, från en balkong för att se om det klarade sig helt. Vårt ägg gjorde det och vi fick 10 poäng! Trodde det skulle vara jättesvårt, men vi klarade det plus massa andra grupper.. hmm..

Efter lunchen begav vi oss till skogen och då hade det SOM TUR ÄR slutat regna! Hehe... så gjorde vi olika aktiviteter. Och avslutade med. Att gå i ett träsk hos Marcus.

Det var.. annorlunda. Nej men. Roligt var det ju.. vi skulle bära en bår med en docka (Morgan Pålsson i detta fall som hade stupat i kriget som härjade) i ett lerträsk. Först fastnade jag lite lätt med mina gummistövlar. Sen. Sjönk jag ner i nästa steg så att leran kom i samma höjd som min mage.. haha!! Asså det var så irriterande roligt på något sätt men ja. Och vi fick inte prata för då fick vi tidstillägg.. sen satt jag fast JÄTTEHÅRT och JÄTTEDJUPT. Vägrade först hjälp innan jag gav mig.. dock funkade inte det så fick ta upp mig själv ändå. Men det gick bra vetni!

Sen gick vi tillbaka, bytte om, sa adjö till andra klassen, fixa tält, spela doppboll och capture the flag... jaaa.. det var en trevlig kväll! Vi grillade hamburgare och mös vid elden.. var så kallt men till slut blev det jättevarmt! Och så gjorde vi banan med choklad i grillen.. mums..

Gick och lade oss i tältet vid tolv tiden och låg och pratade till klockan ett.. mysigt!

Och idag så vandrade vi i en timme. Och paddlade kanot. Det var också trevligt. Mycket trevligt. Dessutom blev det finare väder med endast regn under natten och på morgonen. Det gick fort att vandra, det enda jag tänkte på (trots att jag borde filosofera i och om naturen) var jag skulle sätta ner mina fötter för att inte ramla. Vi åt sedan lunch i stormkök (ingen jättegod lunch men HELT OKEJ!) och sen paddlade vi iväg. Jag paddlade med Stina. Det gick ganska dåligt tills vi bytte plats. Då gick det bättre!

Sen vart vi klara. Och så packade vi in i bussen som kommit. Och åkte hem.

Nu är jag såååå trött. Och ha rskrivit sååå lång text. Och jag borde egentligen plugga men jag är så TRÖTT och vill bara sova. Känner riktigt hur dryg och lättirriterad jag är egentligen.. ZzzzZ.. ska bli skönt att sova i min egen säng. Glömde ta med kudde igår.

Aja. Vi hörs imorgon. Godnatt kära vänner, jag slocknar nog snart..

Till top