J E N N I F E E R G E

Dödstrött

Musik, Tankar Permalink0


God förmiddag..

Jag är så trött att jag tror jag avlider.. typ. Huvudvärk har jag också, tabletten fungerade inte..

Fast jag vill inte klaga. Jag skriver gärna om dåliga saker och dåliga dagar, men jag vill inte att det ska framstå som självömkan för jag vet att det inte är synd om mig.

Ni vet när jag är trött så tänker jag jättemycket! Och blir lite småmuppig. Fast ibland när jag är trött blir jag liksom övertrött så jag blir pigg. Så är inte fallet idag.

Jag skriver just nu en textanalys av tre texter som handlar om sorg. Det är väldigt intressant att se hur sorgen kan beskrivas och hur denna beskrivning kan beröra mig som läsare. Jag hoppas jag också kan skriva så. Jag inbillar mig att jag kan det, fast jag har aldrig riktigt försökt. Tänker hela tiden att jag ska börja skriva något långt, men så skriver jag några sidor under några dagar och sen slutar jag.

Problemet är ju att jag gillar att skriva. Nej jag gillar inte att skriva, jag älskar det, men ändå gör jag inte det. Kanske är skönlitteratur inget för mig och kanske borde jag skriva något annat. Jag älskar ju att skriva hemtentor. Jag älskar att skriva med lite högfärdigtspråk, men jag vill också skriva så att jag på nåt sätt trollbinder läsaren och berör denne..

Får fortsätta skriva mina hemtentor. Fortsätta skriva på bloggen. Fortsätta skriva dagbok. Fortsätta skriva helt enkelt.. för att jag är bra på det. För att jag tycker om det. För att jag vill det...



Till top