J E N N I F E E R G E

Julhjärtan

Dagar i bilder Permalink0
 
Idag har jag slitit hårt på biblioteket! Kanske inte...
 
Fick mest sitta och pyssla. Det var mysigt. Med lite egentid. Haha!! För tiden gick så fort och jag tänkte inte bara gjorde och så var det så tyst.
 
Och ja jag har börjat jobba på bibblan nu! Det är minsann jättenajsigt!! Ska jobba där från fem till sju på tisdagkvällar så då får alla som vill (JA OCH ALLA NI ANDRA OCKSÅ) hälsa på mig. Det vore väl trevligt. I fortsättningen ska jag väl inte baaaara klippa saker.. utan kanske till och med stå i kassan! Eller kassa och kassa man betalar ju inte för biblioteksböcker..
 
Aja. Magen mår ganska ok just nu. Mått illa mest hela dagen och haft dålig aptit. Äter ändå och lever ändå.
 
Imorgon sitter jag på tåget till Säffle efter skolan. Fast det är först imorgon. Nu är det ju faktiskt idag.
 
 

"Vacker att titta på men vingar som inte slår"

Musik Permalink0
 
"Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var hela min värld ja,
Allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli var det var, neheej.."
 
Jennan blev lite sjuk igår. Kräktes 3 gånger men idag är det bra igen. Fast har ingen aptit. Har ätit 3 rostade mackor, druckit en hel del vatten och en kopp te. Är varken hungrig eller sugen på mat!! Konstigt, konstigt..
 
Men mår bra nu. Är bara fruktansvärt trött.. sovit dåligt. Blev rädd för min spegelbild igår med! Var blek som ett lakan och det var faktiskt riiiiktigt läskigt. Haha. Jag som alltid är blek annars var nu ännu blekare. Läskigt.
 
Nu ska jag spela lite WoW. Och lyssna på låten här uppe... Lagom ansträngande.. :) :)
 
 
 
 

Fredagsmat

Mat Permalink0
 
I fredags blev det minsann hemmagjord pizza. Eller delvis. Själva degen var färdiggjord, bara att kalva ut. Resten fixade vi själva. Och gott blev det.
 
Men idag blev det ingen vidare middag. Jag följde nämligen med mormor, Jerker och Lena på julmarknad på Wapnö slott! Det var mysigt, men inte så mycket att titta på. Självklart en hel del men inte jättestort!! Roligt i alla fall :) :) Köpte ingenting men fick en marsipangris av mormor.. som jag får äta.. nån helg..
 
Nu ska jag roa mig med lite wow. Jag orkar inte plugga mer idag. Så hemsk är jag!
 
 
Till top