J E N N I F E E R G E

Brandgult

Natur Permalink0
 
Ytterligare lite bilder från bruket.. tycker gläntan till vänster (eller vad man nu ska kalla det??) är så himla fin med solljuset... :) :)
 
Sitter vid Williams dator och är nyduschad medan han är på lernia. Ska väl snart gå dit och möta upp honom igen... jag börjar minsann hitta lite granna här!! Och det får jag ändå pluspoäng för eftersom mitt lokalsinne är ganska.. dåligt rent allmänt. Börjar faktiskt hitta allt bättre hemma också, fast det är väl en annan femma.. fast fattar fortfarande inte vad folk menar när de säger att de bor på väster...??
 
Aja. Får väl kamma mig lite. Och plugga lite.. och wowa lite. Allting samtidigt så att ingenting kan bli bra. Mohaha.. Bra Jenkost!
 
 

Höstlov.. eller löv..

Natur Permalink0
 
Såhär fint är det hemma i Klippan nere vid bruket.. jag tycker verkligen färgerna är jäääättefina..
 
Men här i Säffle är det mest blåst. Det är det hemma också har jag fått höra av mamma. Bilderna är ju inte tagna idag utan i förra veckan. Jag sitter just nu på Williams rum och kollar bloggar.. funderar på att plugga lite men vet inte om jag orkar. Det är ju faktiskt höstlov nu! Välbehövligt om jag får säga det själv..
 
 

Bitchkram

Dagar i bilder Permalink0

Heeej!
 
Jaha ja. Då var Jennan snart påväg igen. Håller på att packa och fixa och allt möjligt för att sitta på ett tåg i sådär. 2 + 2 timmar. 4 timmar alltså. Men denna gången är jag inte ensam.. vilket kanske gör tågresan liiite roligare :) :)
 
Igår åkte vi till Helsingborg. Som tur var var det fint väder. Och en massa folk! Längesen jag åkte in till stan och inte Väla på helgen så det var lite ovant.. men ja. Jag köpte världens finaste men också en väldigt överprisad halsduk..! Klarblå i färgen och jättevarm och mysig. Och så gick vi på bio. "Bitchkram" hette filmen och den var jättebra faktiskt!! Rekommenderas till alla :) :)
 
Nu blir det fortsatt packning. Mormor erbjöd sig vara taxi så hon kommer hit vid halv fyra. Får hoppas att det inte står nåt godståg på Hallandsåsen idag som det gjorde i fredags.. det skapade nämligen lite.. förseningar och inställda tåg på sträckan.. hmm!!!!
 
 
Till top