J E N N I F E E R G E

Mallorca dag 6

Mallorca 2012 Permalink1
 
Denna dag sken solen för fullt. Jennan tog tillfället i akt och pressade järnet exakt hela dagen. Det var nääästan så att jag brände mig. Men bara nästan. Jag blev brun i stället. Brun för att vara jag då. Vi låg på stranden hela dagen typ. Jag fick massage!! Och det var sååå skönt. Jag vill ha en personlig massör hemma.. kostade bara 90 kr för tjugo minuter eller vad det nu var. Det är ju billigt!! Och jätteskönt. Värt varenda krona. Eller euro.
 
Och så köpte vi frukt från en jääättecool snubbe på stranden!! Han körde runt med en skottkärra full av frukt och skrek "MELONIII, COCOLOCO PINJAAAA, MELONA VITAMINAAA" och när han väl skulle skära upp frukten så fortsatte han och bara fick ut massa konstiga ljud och vokaler ur munnen. Skitroligt.
 
Vi köpte melon. Alla gillade den. Särskilt Ellen. Lena köpte ananas och den var också sådär.. perfekt saftigt mogen och söt.. och. Sist men inte minst så köpte vi kokosnöt! Ingen vågade dricka kokosmjölken så vi fick sitta och äta fruktköttet.. det smakade typ som kokos i fast och hård form. God smak, lite jobbigt konsistens.. och jobbigt att få loss nåt ätbart från själva nöten..
 
På kvällen skulle vi tillbaka på dollargatan. Och äta på en restaurang som vi åt på för två år sen, Roma heter den. Jag fick min mat sist så skulle servitören skämta med mig men vi missuppfatta varann så jag tog jätteilla upp och blev väldigt ledsen. Det såg han inte, men ja det var väldigt jobbigt. Men det gick över igen. När jag fick förklarat av mia familjemedlemmar, som sekunden innan skrattat för att liksom bekräfta det hemska han sa, att han i själva verket sagt något heeeelt annat..
 
Aja. Vi gick runt och sen så gick vi hem igen. Jag satt i receptionen ett tag och jag minns att jag var sur, ledsen och på dåligt humör. Det var inte så roligt.. sen gick jag upp och lade mig.
 
Hahaha, ja för att sammanfatta kvällen citerar jag min dagbok: Jag gick och lade mig när jag var lite småmuppig. Och så tänkte jag på den där förbannade servitören så när jag lade mig grät jag en skvätt på riktigt, liksom för att bearbeta dagens händelser, för att få ut mig allt gegg och slippa se det på min tallrik när jag ska äta.
 
 
#1 - - Rudolf:

Seriöst alltså, min näsa! Hahahahahaaaaaaa jag ser ju inte klok ut!

Svar: HAHA hur kan du skriva Rudolf som namn HAHA jag skratta rätt ut!!! Hahahahahaha...
jennifeerge.blogg.se

Till top