J E N N I F E E R G E

Äppelpaj

Fika Permalink0
 
Idag är det Valborg! Vad hittar ni på? Såg en massa människor som hoppade på tåget till Lund imorse. Vid åtta hade vissa redan börjat dricka (!). De kommer ju va stupfulla typ.. nu.. inte så roligt, hade jag tyckt.
 
Jag är inte så mycket för att festa så, bara för att nästan, men jag och några klasskamrater ska ses i Ramlösaparken och ha picknick och titta på brasan.. :)
 
Måste gå nu för vill gärna hinna med bussen!! Ska ta med äppelpaj!! :)
 

"It's all the same to me.."

Musik, Tankar Permalink0
 
 
Good morning små älsklingar!
 
Jenkost var uppe med tuppen idag, liksom majoriteten av alla andra dagar i veckan. Stod och väntade på bussen strax innan sju och ja, sen kom den på utsatt tid. Men det kom bara en buss. Som var minimal. Smockfull med folk. Visserligen hoppade en hel drös av i Klippan men minst lika många hoppade på. Så där stod jag och massa andra (tio plus, kanske till och med tjugo stycken!!) och väntade hoppfullt på att ersättningsbuss nr 2 och förhoppnignsvis nr 3 skulle komma. Kom dem? Näääää...
 
Lite irriterad blev jag. Ganska mycket. Sen kommer det TRE ersättningsbussar till Hässleholm varav nr 3 innehåller tre personer inklusive busschauffören. Hur tänkte ni där Skånetrafiken? Är det inte sju-tåget/bussen som alla tar för att vara på plats klockan åtta? Så skickar ni EN buss?? Korkar..
 
Hur som helst. Hann i tid ändå för började kvart över åtta, men vill inte ta en senare buss för tåget kan ibland vara sent. Jag gillar att ta det säkra före det osäkra, så att säga..
 
Nu ska jag plugga lite i skolan till kvart över elva, hoppas på att jag gör klart min svenskauppgift (eller i alla fall är på väg att avsluta den) innan det är dags för lunch. Franska sista lektionen sen hem! Längtar hem redan, jag är så hemmakär, haha.. Hoppas på en bra tisdag idag, ska försöka få den riktigt bra då måndagen var lite sådär. Lite ledsen men det är bättre nu. Försöker att inte tänka så mycket i skolan utan koncentrera på skolarbetet för att hantera allt som pågår i huvudet och i kroppen. En salig blandning av känslor tankar viljor. Det är inte lätt att leva. Förhoppningsvis och antagligen och troligtvis och JAA det är minsann värt det. Saknar William förresten :( Love you trots att jag är dum i huvudet ibland.. :( (det är du med hehe) :) :)
 
 

Wilma

Porträtt, Tankar Permalink0
 
Jag saknar faktiskt min Wilma lite. Ehh, menar William.. hehe.. han förvandlades till tjej i söndags och åhhh vad snygg han blev. Samma sminkning som jag brukar ha fast i en lite sämre tappning (med tanke på hur svårt det är att sminka någon annan). Lite väl feminin sminkning kanske men jag tycker han passar riktigt bra i smink ju, hehe... särskilt med mascaran på de där fina långa ögonfransarna.. mmm..
 
Ligger i sängen och har mina fina myljuss tända och spelar WoW och "slöpluggar". Skypar INTE med William för en gångsskull och det känns lite konstigt men det är lika bra att vänja sig att inte prata så mycket tror jag.. :) får ju inte vara helt beroende av varandra så man får se det positiva i det jobbiga och lite konstiga rentav.
 
Imorgon blir det skola till kvart över ett! Börjar åtta och har efter halv tio rast till kvart över tolv.. men det klarar vi: kan ju plugga jättemycket på två stora uppgifter som vi har varav en ska vara klar på fredag! Heja Jenkost! :)
 
 
Till top