J E N N I F E E R G E

Dum

Tankar Permalink1
En gång när jag var liten, dagen innan skärtorsdagen hade fröknarna i skolan sagt till oss att man gärna fick klä ut sig till påskkärring nästa dag. Det ville jag. Det gjorde jag. Så mamma hjälpte mig att sminka röda kinder och prickar och så fick jag kläder väl anpassade för en påskkärring och så gick jag till skolan.
 
När jag kom dit var det nästan ingen som faktiskt hade klätt ut sig. Jag kände mig så dum, jag kände mig så fel, men samtidigt blev jag så besviken på alla andra som inte hade klätt ut sig- Hur kunde de inte vilja klä ut sig, det var ju skärtorsdagen? Men jag vet att det var åtminstone en tjej till i min klass som hade klätt ut sig och så var det ytterligare en tjej i klassen över mig. Men som jag skämdes och så fel det kändes, fastän jag så gärna och fortfarande ville klä ut mig till påskkärring. Jag hade inte ändrat mig.
 
Så dum känner jag mig nu typ. Utan riktig anledning. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Som om jag gör fel, men samtidigt så vill jag göra det jag gör. Vet knappt vad det är jag gör. Om det är att jag tänker så mycket eller om det är att jag beter mig på ett visst sätt eller om det är att jag bara är som jag är.
 
Imorgon åker vi neråt. Hemåt. Känns rätt men ändå så fel. Längtar till lördag för då ska vi till mormor och fira påsk, hela släkten i princip. Det är så mysigt. Fast jag gillar inte det här. Allt runt omkring. Att behöva åka tåg hela tiden. I fyra timmar, fem med väntetid. Att ständigt känna att jag måste ta tillvara på tiden, göra något nyttigt, vettigt, något att viktigt att komma ihåg för att tiden snart är slut och det är gameover. Som om det bara vore ett jäkla helgnöje. För det ter ju sig nästan som det. Åka, stanna, sen åka hem igen. Varje helg. Men det känns inte som ett helgnöje. Det känns mer. Det känns viktigare. Jag vill inte ha det så för det förstör mig.
 
Det förstör mig och det bygger upp mig igen. Jag vet inte vilket som är värst.
 
 
 

Dilemman, promenader och trötthet

Dagar i bilder Permalink0
 
God kväll på er från en trött Jenkost... Zzzz.. får försöka sova lite bättre och lite längre inatt!! 
 
Hur som helst har dagen varit en relativt bra dag. Jag gick upp vid nio och åt frukost sedan spelade jag wow till jag vet inte, hur länge som helst känns det som (fast jag klädde faktikst på mig under tiden och borstade tänderna och sådana viktigheter) och därefter räknade jag matte! Wohoow! Dagens dilemma stod mellan att räkna matte eller att spela wow.. wowet vann ganska överlägset men kan säga att jag ligger NÄSTAN ikapp med matten nu! Fast jag låg inte så långt ifrån innan men ett par sidor åtminstone..
 
Därefter gick jag ut. På världens promenad! Tror jag gick i en timme.. Gick mest runt för jag hittar så dåligt. Då får man ta de säkra vägarna! Gick på bron vid motorvägen två gånger och så gick jag förbi Netto två gånger. Heja Jenkost. All motion är bra motion, även om den går i cirklar.. typ.
 
Aja. Sen den promenaden har det blivit mer matte, mer wow, mer mat och så lite Pulp Fiction och kladdkaka på det. Gott!! Jag är så trött nu och funderar på att lägga mig i sängen i min ensamhet. Tror knappast William har lust att sova redan.. han är mitt uppe i att döda massa hordes.
 
Godnatt älsklingar. Känns som jag behöver va lite ledsen. Känns konstigt! Ibland är det så. Typ som om jag är för glad för länge och bara behöver gråta en skvätt. Det är nyttigt det också, tro det eller ej... ♥♥
 
 
 

Tåg

Tankar Permalink0
Snacka om lång dag med massa tågåkande.. började halv tio i Klippan och slutade fyra i Säffle. Lite segt men så är det att åka tåg och främst att ha ett långdistansförhållande.. Höll dessutom på att glömma biljetterna hemma, men hann bara några meter innan jag kom på mig själv. Brukar allitd lägga dem i min väska kvällen innan så att jag inte glömmer dem, men det gjorde jag visst aldrig igår.
 
Fick vänta i sådär 50 minuter i Helsingborg för jag ville inte ta ett senare tåg för om det var sent och jag missade nästa tåg hade jag fått vänta i Göteborg i typ två timmar.. gäller att prioritera sitt väntande.. typ :)
 
Men allting har gått bra. Nu är jag äntligen framme. Hade nästan kunnat åka lite tåg till.. men det ska jag inte! Inte förrän på fredag då jag beger mig hemåt igen.
 
Kommer nog inte göra så mycket idag här uppe. Vi får väl se. Får roa mig själv annars hehe! :D
 
Tänkte ta med kameran men glömde den såklart.. ni får istället iphonebilder och cambilder under veckan. På påsk tänker jag i alla fall fota, men det är ju några dagar kvar.
 
Kram från Jenkost....
 
 
 
Till top