J E N N I F E E R G E

Gårdagens middag

Dagar i bilder, Mat Permalink0
 
Här har ni gårdagens middag! Dagens middag blev potatiskaka med fläskfilé. Varmrökt sådan! Så himla gott!! Tio gånger bättre än vanlig fläskfilé som annars kan bli torrt tråkigt och smaklöst! Mums!
 
Sorry för den dåliga bloggningen - jag har knappt varit hemma idag!
 
Gick upp vid halv nio och åt frukost, klädde sen på mig och fixade håret (vilket tog längre tid än jag hade hoppats på ehum!!) sen begav jag mig till bibblan! Jobbade i tre timmar innan det var dags att bege sig hemåt igen. Fick fika på bibblan också, en halv baguette och en lussebulle! Min första lussebulle för igår, som inte var hembakt men ändå väldigt god!
 
Väl hemma åt jag lunch för att vid kvart i två cykla till stationen. 14.04 gick tåget till Helsingborg och 15.00 skulle jag och mina två klasskamrater mötas på Knutpunkten. Hann inom Specsavers och fick mitt linsrecept, Åhléns för att gå på toa och Lagerhaus för att kolla lite innan klockan var tre. Kan ju säga som så att jag tog väääldigt långa kliv för att transportera mig mellan de olika ställena!
 
Vi tog bussen till Lussetorget och därifrån gick vi till ett öppet AA-möte. Det var jätteintressant och väldigt väldigt givande! Tror verkligen på deras koncept. Och de tolv stegen går ju att tillämpa på allt: om du inte är alkoholist så bara ta bort det översta! Väldigt, jag vet inte, intressant. rofyllt och berörande att vara där och höra deras berättelser.
 
Nu är jag hemma igen och ska bli det fram tills imorgon. Skönt!
 
Kram på er och hoppas ni får en bra lördagskväll!
 
 

Middagsäventyr

Dagar i bilder Permalink0
Japp dessa fina sms skickade vi (jag började iförsig) vid tre tiden och just nu lagar vi den middag vi kom överens om! 

Tur att alla var så enade....

Inte alltid det är så.

På bibblan fick jag äran att dekorera lite i deras skyltfönster. Det blev jättefint!

Mina syskon och jag är ensamma hemma idag, då mina föräldrar ska på julbord. Fusk! Jag vill också äta julmat! :)

Får nöja mig med flygande Jakob idag och förhoppningsvis äter jag julmat någon gång innan jul..!


Grått och mörkt

Natur Permalink0
 
Idag är det riktigt mörkt ute... det kändes som att klockan var typ fem när hon egentligen var åtta... trött Jenkost.. jag sover tillräckligt men blir ändå trött när det är så mörkt ute! Kanske sover jag för länge?
 Nää...
 
Hur som helst så gick jag upp lite tidigare idag för jag vill hinna med att träna innan jag ska jobba vid ett. Först tänkte jag träna rygg idag men jag ångrade mig och tog kondition istället - det är roligare att styrketräna när man inte behöver "stressa" eller så. Dessutom är jag sugen på att både crossa och cykla länge... :) :)
 
Japp japp! Nu tänkte jag stryka min klädhög som har legat här ett tag innan den växer sig ännu större....
 
 
Till top