J E N N I F E E R G E

"Vi måste sluta ses på det här sättet"

Böcker Permalink0
 
Denna boken är verkligen en riktig ungdomsbok. Tonårsbok känns som fel ord, för den riktar sig snarare till gymnasieelever och uppåt än högstadieelver.. även om de givetvis också kan läsa boken.. precis som vuxna.. böcker är till för alla!
 
Hur som helst så handlar den om två personer: Jens och Hanna. De träffas ute av misstag, Hanna sover över hos Jens och sen.. sen är det inte så mycket mer med det. De byter inte nummer och vet inte ens varandras efternamn... men självklart så ses de igen, på ett oväntat ställe. Därav titeln: för vid flera tillfällen ses de på "det här sättet", det där oplanerade och lite.. komiska rentav.
 
Och vi får följa de båda. För varje kapitel byts rollerna vilket gör att vi får se saken ur bägges ögon. Det gör boken välidgt bra. Det hade inte alls varit lika roligt att bara läsa om Hanna, jag älskar att de har med Jens också. Eller om man ser det tvärtom: det hade inte varit samma sak att bara läsa om Jens.
 
Boken är en sån som får mig att le. Att fnittra lite. Bli glad för personernas skull. Och bli helt.. kär! Ja, kär är PRECIS rätt ord! För det är en kärleksbok, en sån där typisk superbra kärleksbok. Gullig. Lite tramsig. Och helt. Helt. Underbar!
 
Läs den för all del! Det är feel-good i sitt esse. Och kärlek på toppen.. underbar var ordet! :) :)
 
 
 
Till top