J E N N I F E E R G E

Ofrivillig men mysig ommöblering

Inredning Permalink0
 
God morgon bloggisen!
 
Igår möblerade vi om lite på mitt rum... det var långt ifrån planerat men jag och Tilda ska byta byrå och när vi flyttade min byrå fick vi se en hemsk syn... bakom denna byrå gömde sig mögel i väggen... :(
 
Byrån har stått för tätt intill väggen så att det har bildats mögel.. jag bor ju trots allt i källaren.. Min säng står bredvid byrån så den flyttade vi också och fick se samma sak: mögel.
 
 
Så nu står min säng typ mitt i rummet. Jag dissade det jättemycket i början, tyckte det var fult och blä och blö och blå. Men nej, jag tycker det blev riktigt mysigt! Faktiskt. Jag ändrade mig sen när jag såg hur fint det blev. Och när jag vaknade imorse och låg där och tittade ut över hela rummet så tyckte jag verkligen det var supermysigt... och så ÄLSKAR jag min säng. Den kändes ännu större att ligga i nu!
 
Idag väntar det lite pluggeri, jag ska läsa i kursböckerna inför morgondagensföreläsning. Jag ska även åka tillbaka till Göteborg i eftermiddag.. :( men det blir nog bra. Jag kommer hem på fredag igen :)
 
Kram på er! Nu ska jag läsa och göra en "Thieves" på boken ;) :) nu får jag verkligen nytta för de lässtrategier vi fick lära oss i trean på gymnasiet.. :) !
Till top