J E N N I F E E R G E

Ofrivillig men mysig ommöblering

Inredning Permalink0
 
God morgon bloggisen!
 
Igår möblerade vi om lite på mitt rum... det var långt ifrån planerat men jag och Tilda ska byta byrå och när vi flyttade min byrå fick vi se en hemsk syn... bakom denna byrå gömde sig mögel i väggen... :(
 
Byrån har stått för tätt intill väggen så att det har bildats mögel.. jag bor ju trots allt i källaren.. Min säng står bredvid byrån så den flyttade vi också och fick se samma sak: mögel.
 
 
Så nu står min säng typ mitt i rummet. Jag dissade det jättemycket i början, tyckte det var fult och blä och blö och blå. Men nej, jag tycker det blev riktigt mysigt! Faktiskt. Jag ändrade mig sen när jag såg hur fint det blev. Och när jag vaknade imorse och låg där och tittade ut över hela rummet så tyckte jag verkligen det var supermysigt... och så ÄLSKAR jag min säng. Den kändes ännu större att ligga i nu!
 
Idag väntar det lite pluggeri, jag ska läsa i kursböckerna inför morgondagensföreläsning. Jag ska även åka tillbaka till Göteborg i eftermiddag.. :( men det blir nog bra. Jag kommer hem på fredag igen :)
 
Kram på er! Nu ska jag läsa och göra en "Thieves" på boken ;) :) nu får jag verkligen nytta för de lässtrategier vi fick lära oss i trean på gymnasiet.. :) !

Zebrisarna!

Dagar i bilder Permalink0
 
Asså.. dessa byxor... hur kan man inte älska dessa byxor?!
 
Jag gör det då verkligen! Deras ränder som är så... zebriga... kaxiga.. fina.. och så själva byxornas material som är som att inte ha på sig några byxor alls. Mjukt. följsamt och helt underbart!
 
När vi var i Linköping köpte jag ett till par sådana här byxor: fast i helsvart. Även de supersköna!
 
 
Jag tror nästan jag hade kunnat ha dem hela veckan.... :) :)
 
 

Prickiga burkar

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
 
Nu mina kära vänner, är jag hemma i Skåneland igen! Jag kom hem igår och då var jag verkligen HELT slut! På tåget trodde jag att jag skulle somna, men efter att ha ätit lite blev jag pigg nog att läsa igenom två texter vi fått av skolan. Jag ser verkligen framemot den här utbildningen!
 
För er som inte vet så ska jag läsa socionomprogrammet i Göteborg. Jag har även valt att gå fältförlagd utbildning de tre första terminerna. Då har vi våra lektioner i skolan lokaler i Hammarkullen, i Angered. Där får vi en bättre anknytning till lokalsamhället. Det praktiska och teoretiska går där mer hand i hand då vi gör vissa gejer som de som läser på instutionen inte gör. Jag ser verkligen framemot det! Vi använder oss av exakt samma kursplan: bara det att det görs på ett annat sätt.
 
Men men!
 
Här ovan ser ni min mammas superfina sockerhylla som vi har i köket. Den är riktigt charmig med sina utdragbara lådor. Smart och fin förvaring!
 
Den där mamman har även två jättefina burkar till bakpulver och vaniljsocker, som jag själv är lite sugen på att sno hehe... de är så söta! Älskar prickarna och färgerna, lite gammeldags men ändå inte..
 
Ja kära blogg. Idag har jag jobbat hårt för att få dig att se ut som vanligt igen och jag tycker minsann jag har lyckats ganska bra med det idag! Då kan jag äntligen få lägga upp alla femhundramiljoner bilder som jag har som bara väntar på publicering!
 
Det ser vi framemot!
 
Nu ska jag börja redigera en hög. Kram på er :)
 
 
 
Till top