J E N N I F E E R G E

Prickiga burkar

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
 
Nu mina kära vänner, är jag hemma i Skåneland igen! Jag kom hem igår och då var jag verkligen HELT slut! På tåget trodde jag att jag skulle somna, men efter att ha ätit lite blev jag pigg nog att läsa igenom två texter vi fått av skolan. Jag ser verkligen framemot den här utbildningen!
 
För er som inte vet så ska jag läsa socionomprogrammet i Göteborg. Jag har även valt att gå fältförlagd utbildning de tre första terminerna. Då har vi våra lektioner i skolan lokaler i Hammarkullen, i Angered. Där får vi en bättre anknytning till lokalsamhället. Det praktiska och teoretiska går där mer hand i hand då vi gör vissa gejer som de som läser på instutionen inte gör. Jag ser verkligen framemot det! Vi använder oss av exakt samma kursplan: bara det att det görs på ett annat sätt.
 
Men men!
 
Här ovan ser ni min mammas superfina sockerhylla som vi har i köket. Den är riktigt charmig med sina utdragbara lådor. Smart och fin förvaring!
 
Den där mamman har även två jättefina burkar till bakpulver och vaniljsocker, som jag själv är lite sugen på att sno hehe... de är så söta! Älskar prickarna och färgerna, lite gammeldags men ändå inte..
 
Ja kära blogg. Idag har jag jobbat hårt för att få dig att se ut som vanligt igen och jag tycker minsann jag har lyckats ganska bra med det idag! Då kan jag äntligen få lägga upp alla femhundramiljoner bilder som jag har som bara väntar på publicering!
 
Det ser vi framemot!
 
Nu ska jag börja redigera en hög. Kram på er :)
 
 
 
Till top