J E N N I F E E R G E

Julkort från Jennifer

Jul, Scrapbooking Permalink0
 
Hej på er! Idag sov jag ända till 10.30. Jag ställde alarm vid nio så att jag skulle gå upp då men jag orkade inte.. zzZzz..! Men nu har jag varit uppe ett tag och håller för tillfället på att slå in lite paketer, jag pausar bara lite framför datorn!
 
Jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild på hur jag såg ut på julavslutningen i torsdags - och det kommer! Jag hann ta bilder innan jag åkte men jag hann inte lägga upp dem. Hade lite bråttom iväg.. ska bara installera photoshop på datorn här hemma så ska vi ordna det!
 
Så länge tänkte jag visa alla mina 4 julkort som jag skickat i år. Inte så många men fullt tillräckligt ändå!
 
Här ovan ser ni det som jag skickade till min familj :) Jag har köpt själva pappret på Panduro Outleten i Ullared, men jag har själv skrivit och klistrat dit lite klistermärken och kristaller :)
 
 
Jag valde att ta olika papper till alla olika korten. Alla papper är dock glittriga :) och så klistrade jag dit några passadne klistermärken, på denna tog jag till exempel en ros medan jag på den förra klistrade dit en pepparkaksgubbe :)
 
 
Ännu ett, fast i blått denna gången :) De andra har gått i lite mer röda nyanser men jag tycker denna ser himla trevlig ut också, särskilt med de söta små granarna och så tomten med sina renar längst upp i skyn :)
 
 
Och här har vi den sista!
 
Jag kan ju passa på att önska er bloggläsare God Jul & Gott Nytt År när jag ändå är igång!
 
Nu ska jag borsta tänderna innan jag fortsätter paketinslagningen! :)
 
Till top