J E N N I F E E R G E

Rosa spets

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
 
Heeeeej!!
 
Vilken dag!
 
Gick i skolan från 8-11, vilket inte var särskilt ansträngande.. det var faktiskt rätt roligt! Men sen skulle jag möta upp mamma och Tilda så vi kunde gå en snabbis i stan för att sedan åka hem innan jag skulle jobba vid 13.
 
Det blev minst sagt stressigt!
 
Kom hem tio i ett och fick kasta i mig maten. Var på jobbet tio ÖVER ett och ursäktade min sena ankomst.. jobbade på och det var massa folk och jag var trevlig och allting.. sen hem och så försökte jag plugga, men jag kände mig så trött så jag lade mig ner i sängen och läste lite i min tidning.
 
Sen blev det inte mycket mer av det pluggandet.. :) :)
 
Och i Helsingborg hade jag tänkt köpa en tröja på KappAhl, men ångrade mig.. köpte istället ett par trosor.. som jag fick 50:- rabatt på eftersom jag fick en kupong när jag handlade i Karlstad i lördags.. woop woop!
 
Nu ska jag nog spela lite sims.. fick ett ryck innan och städade lite i min strumplåda och på min byrå.. får alltid såna ryck på helgen. Knäppt? Ja!
 
Godnatt på er!
 
 
 

Sen Jenkost

Jennifer Permalink0
 
Vad mycket klockan blev helt plötsligt! Har dansat Just Dance 2014 med mamma i 40 minuter.. riktigt roligt och tiden bara flög iväg.. jag som tänkte spela sims ikväll.. :) :) får spela en snabbis nu innan jag ska sova.. älskar att dansa Just Dance!
 
Annars då? Jo det gick bra på bibblan. Christina gödde mig med massa bullar.. en fick jag med mig hem och åt nyss.. sååå god.. det var i för sig en beskvi och inte en bulle men i alla fall.
 
Imorgon är det fredag! Skööönt med helg. Vill ha slappehelg.. får väl se hur det blir! :) :) annars ska jag minsann se till att det blir det!
 
Godnatt och Kram!
 
 

Smoothietorsdag

Dagar i bilder Permalink0


Då var det redan torsdag igen, men inte vilken torsdag som helst... Idag är det nämligen smoothietorsdag! Mums.
 
Tog en citronsmoothie med kokosmjölk i... Mmm..
 
När jag kommer hem ska jag bara byta om sen cykla och träna! Ska jobba vid 4 så tänkte ta ett kort träningspass idag.. Eller så kort som jag förmår.. Är dålig på att tillåta mig ta korta träningspass eller att vila... Precis som om jag vore sämre om jag gjorde det!! Knäppt. 
 
Nä nu kommer snart tåget.. Zz.. Tänk vad mycket tid jag hade fått om jag sluppit pendla! Men tänk vad få böcker jag hade läst.. 
 
 
Till top