J E N N I F E E R G E

Nalle-passare

Dagar i bilder Permalink0
 
När jag kom ner efter att ha jobbat och ätit middag låg det en lapp på min säng, ovanpå Tildas två gosedjur Snövit och Ruffsen. På lappen stod frågan: "Kan du ta hand om dessa?".
 
DET ÄR KLART JAG KAN! ♥
 
De ska få sova gott och mysa i min säng inatt tillsammans med mig och Nötis. Tilda, mamma och pappa har åkt till Öland medan jag och Oliver stannar hemma. Jag hade gärna följt med men.. det krockar med jobbet plus att jag ska med mormor och Jerker på lördag på en liten utflykt!! Så jag klarar mig ändå även om jag gärna hade velat följa med..
 
 
Och precis som i förra veckan så satt jag bänkad framför tvn och tittade på Ernst! Så fint han gör! Jag tror inte jag kan upprepa det nog. När får jag flytta in? :) :) :)
 
Nä. Nu ska jag lägga mig i sängen med Nötis, Snövit och Ruffsen och se på film. Jag lånade hem 2 filmer från bibblan idag. Lånar en dem på torsdag får en lämna tillbaka dem på måndagen! Smart va? :)
 
PS. Jag tar även hand om din älskade Greta gris mamma.
 
Kram på er alla!
 
 

Sockerhylla

Inredning Permalink0
 
Som ni kanske minns så berättade jag för er att vi stannade på IKEA i Linköping efter att vi hade åkt på Göta Kanal.. där köpte mamma ensockehylla och nu är den äntligen på plats i köket!!
 
Fin va? Jag tycker den är väldigt gullig.. :) :)
 
Nu väntar jobb på bibblan mellan 10-16! Hoppas tiden går lika fort som igår... :)
 
 

Grattis!

Dagar i bilder Permalink0
 
Ja, grattis på dig älskade körkort! Idag fyller du hela 1 år och det har jag firat genom att komma på det klockan kvart i tolv på kvällen... visserligen kom jag på det imorse men sen glömde jag det igen.. ehum..
 
Hur som helst.
 
Du är en väldigt trogen vän och jag hoppas att jag ALDRIG någonsin blir av med dig! Att byta ut dig kan jag stå ut med men att vara utan dig - aldrig.
 
Pöss körkortet.
 
PS. Är fortfarande sur på dig för att du var så jävla jobbig att skaffa.
Till top