J E N N I F E E R G E

Medlemsdagar..

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
 
... på det The Body Shop var det nu, den 27.28 maj. Då fick vi medlemmar 20% på valfri vara! Jag har ett tag tittat ut den här body sorbeten som de kallar den och velat köpa den. Det är som en body lotion med kylande effekt, som är skön när man har bränt sig i solen. Provade smörja in min arm (som förvisso inte var solbränd) och det kändes verkligen svalkande!
 
Denna kommer jag med nöje att ta med mig till Rhodos! Stod och valde mellan en sorbet som luktar mango eller en som luktade jordgubb.. blev till slut mangon!! Den är mer somrig tycker jag, även om jordgubben är så himla mysig..
 
 
Om man handlade något fick man även en gåva på köpet! Den gåvan ser ni till vänster: det var en body polish, eller peeling - precis en sådan som jag velat ha hur länge som helst. Eftersom min egen har tagit slut. Nu har jag äntligen en igen! Ska använda den imorgon - och jag kommer njuta av varje sekund!
 
Tilda skickade bud om att jag skulle köpa en liten dusch creme till henne. Hon ville ha i jordgubbslukt, men den fanns inte, så tog moringa istället. Tänkte att den skulle passa bra! Och det gjorde den! Jag och dofter alltså - vi passar ihop! Typ :) :)
 
Aja. Ikväll har jag förberett mig lite för balen, det är ju dags imorgon så imorgon blir det inget bloggande, om jag inte gör något tidsinställt inlägg. Om ni vill se oss på balen kan ni alltid kika in på hd.se under dagen.. de kommer tydligen uppdatera löpande på bilder och filmer med oss studenter. Ska bli roligt!
 
Jag är lite nervös.. men det släpper nog när vi väl kommer dit och jag ser alla finisar.. kram på er!
 
Till top