J E N N I F E E R G E

Pluggstation för dagen

Dagar i bilder Permalink0
Det här har varit min pluggstation för dagen: vid matbordet!
 
Har suttit här så länge nu att man kan tro att jag har vuxit fast. Nästan... Zzz.. har läst 2 kapitel i en bok och får väl läsa lite mer sen eller imorgon. Det går ju framåt i alla fall med den däringa läsningen :)
 
Annars då? Vaknade vid nio (så skönt att sova ut lite) och upptäckte att jag igår var så trött att jag bara hade tagit örondroppar i ena örat. Jag hade somnat i väntan på att dropparna skulle rinna ner.. ehum.. så i sängen låg där en liten tub med örondroppar.. :)
 
Öronen mår mycket bättre faktiskt och jag kunde crossa utan att det kändes konstigt! Plus böja mig ner och sånt. Wohooo :) fast fortfarande så hör jag lite sådär.. :)
 
Nu måste jag hjälpa mamma med maten. Vi är båda superhungriga!
 
Glad halloween på er. Eller läskig halloween kanske..

Confession

Jennifer, Tankar Permalink0

Jag har en confession att göra. Vad fint det blev i en svengelsk mening, haha...
 
Jo. Det är såhär. Typ varje gång jag går in på toa så öppnar jag dörren som vanligt folk och låser MEN så fort det är låst så typ springer jag fram till speglen och dansar lite och fular mig. ALLTID i princip!!!  Oavsett humör. Är jag ensam om detta???!?!?
 
Som innan idag. Jag hade på mig min nya tröja och var allmänt glad så jag stod och hoppade runt och skakade på huvudet och hade mig och gjorde massa "yes"-rörelser. Och sen var jag på toa i Ängelholm och där var jag lite sur så där dansade jag en "fuck you"-dans med långfingrarna rätt upp!! 
 
Mitt i den här fuck you-dansen kom jag och tänka på hur det hade sett ut om det funnits en övervakningskamera inne på toan... och om man hade liksom dokumenterat mina små danser. Det hade vairt väldigt intressant ehm, men jag tror jag hade blivit klassad som smått koko...
 
Och nu är jag så trött att jag tror ögonen ramlar ut. Ska ta mina örondroppar sen är det läggdags! Hörs imorgon.
 
PS... Dansar ni på toaletten eller har ni nån annan (o)vana inne på toa..?
 

Glitter everywhere!

Naglar Permalink0
 
För ett tag sedan klickade jag hem en box med 24 burkar nagelglitter från eBay. I förra veckan kom den äntligen!! Och vilket glitter sen då!
 
Det är lite jobbigt, om jag ska va ärlig. För det kommer glitter ÖVERALLT! Men när man tar det på naglarna så blir det supersnyggt! Särskilt om man tar en färg på naglarna som överrensstämmer med färgen på glittret - då blir det liksom världens glitterbomb på fingrarna! Supernajs.
 
Just nu har jag faktiskt inte glittriga naglar.. jag köpte nämligen ett kopparfärgat nagellack i Ullared som jag bara var tvungen att testa genast. Det blev skitsnyggt!
 
Nä, nu ska jag äta lite. Har pluggat och röjt i lägenheten under eftermiddagen så det ska bli gott med nåt att äta.. åt kålpudding till lunch.. mums! :)
Till top