J E N N I F E E R G E

Boktips

Böcker Permalink0
 
Såhär mitt uppe i allting så vill jag tipsa er om en superbra bok! "Vip-rummet" heter den och är skriven av Jens Lapidus, samma man som skrivit "Snabba cash" bokserien.
 
Den här boken är samma stil, kanske lite mindre kaxig men den är djupare på ett helt annat sätt än vad "Snabba cash" var. Boken handlar om Teddy som kommer ut från fängelset och om Emelie som jobbar på en advokatbyrå. På något konstigt vänster vävs deras vägar ihop..!
 
Jag gillar verkligen den för det är tempo i den samtidigt som det finns ett visst lugn i vardagen och tillbakablickarna som skildras.
 
Den är också sjuk på ett sätt, joker-ansiktet på bilden är åkterkommande i boken och vad det här lilla jokeransiktet har för sig är både skrämmande och rentav äckligt. Samtidigt som det triggar igång en liksom.
 
Ja. Jag tycker ni ska läsa den! Har du läst "Snabba cash" kommer du gilla den. Har du läst "Snabba cash" och INTE gillade den ås tror jag du kommer gilla den här ändå. Språket är inte lika hårt, på och så är gangsterheten något mindre, relationerna får mer betydelse.
 
Och jag.. jag gillar ju att läsa om relationer.. :)
 
 
Till top