J E N N I F E E R G E

Pussel och eksem

Dagar i bilder Permalink0
 
God förmiddag bloggen!
 
 När jag fyllde år så fick jag ett impossipuzzle! Det är ett pussel som typ saknar bild på hur pusslet ser ut (det är bara den bilden på kartongen) och blommorna ser typ exakt likadana ut överallt.
 
Det var riktigt roligt att pussla det och knepigt att hitta alla bitarna. Det var 100 bitar stort och även om det är rätt så lite så var det minsann inte helt lätt att lägga det!
 
Mamma sa att det finns i större format också.. får kanske titta på det också för då är det nog verkligen impossipuzzle på riktigt! :) :)
 
Vid nio tiden idag var jag hos doktorn med mitt öra. Jag var jättenervös och väldigt stressad över att hinna till Hjällbo till 10-tiden och hinna hem om och hämta mina väskor och allt sånt.. Det var inte kul och min mage var inte glad om man säger så :( . Hur som helst så visade det sig att jag inte alls hade en vaxpropp: istället har det svullnat upp i örat på grund av mina idiotiska eksem så det är därför jag har lock för örat. Det är helt enkelt därför jag inte hör nånting!
 
Så jag fick recept på en salva som jag ska ta som jag tog förra gången också. Hmm blev lite muppig på mig själv för att jag inte förstod att det var eksem men saken är den att det känns likadant. Lock som lock liksom och när jag hade eksem förra gången gjorde det så fruktansvärt ont att det nästan vara självklart att det var eksem. Nu känns det knappt, mer än att jag är döv och då kändes det som om det var en vaxpropp. Men men.
 
Samtidigt är jag ju ingen doktor så jag borde inte bli muppig på mig själv. Jag menar, bara för att jag har har problem med öronen såhär länge betyder det ju inte att jag är en expert.. särskilt eftersom jag inte själv kan se in i mitt öra... men det är så lätt att vara hård mot sig själv :(
 
Hur som helst visade det sig att mötet vid 10 blev inställt. Så jag har varit hemma sen 9.30 då jag kom tillbaka och har bara tagit det lugnt. Ska till Hammarkullen vid 12.46 för att gå på studiebesök hos Stödnätet. 15.00 blir det studiebesök på Ångestsyndromsällskapet vid Järntorget sen ska jag försöka hinna med tåget 16.40. Det ska nog gå bra men magen känner sig fortfarande lite stressad..
 
Ska fortsätta chilla vid datorn och lugna ner mig innan jag äter lunch och beger mig mot Hammarkullen! :)

Smink smink

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
 
Hejsan bloggen! Fullt upp men nu börjar det lugna sig. Gick hem efter föreläsningen vid 12 idag för har fått en vaxpropp som inte har blivit bättre.. ska till vårdcentralen imorgon och spola som tur är!! Får hålla tummarna om att de får ut den bara..
 
Hur som helst! Det var inte vaxproppar vi skulle prata om utan... mina nya köp från nordicfeel! De kom fram på två dagar och jag är väldigt nöjd.
 
Här ovan ser ni en eyeliner som jag beställde av märkte Clarins. Har aldrig provat det förut, men den vanliga jag köper av Loreal fanns inte så jag tänkte att jag kunde prova på någon ny. Den är lite annorlunda i själva penslen eller vad man ska säga. Den är lite stelare men det är bara en vanesak. Jag tycker jag får till rätt så snygga linjer med den nu :)
 
Desutom är den väldigt svart och det gillar jag! Supersvart eyeliner är najs enligt jenkost.
 
 
Och så beställde jag en mascara också! Från LCC, alltså Isabella Löwengrips egna märke. Den är också bra! Borsten är coooool..
 
Dock kommer det väldigt mycket mascara när jag målar så imorse blev ena ögat alldeles klumpigt så jag fick göra om.. vet inte om jag har dålig teknik eller om det har med mascaran att göra.
.. only time will tell!
 
Men eyelinern rekommenderar jag garanterat!! Dessutom är jag inte så van vid såna tjocka mascaraborstar så det är kanske därför... :) :)

Emojilöver och pluggis

Dagar i bilder, Jennifer Permalink0
 
Sårry bloggen, har pluggat fram till nu och nu måste jag nog faktiskt gå och lägga mig!!
 
Imorgon får vi höras av lite närmare, här ovan ser ni dagens outfit och en hälsning från moi!! Roligare bilder kommer imårgån :) :) Dock älskar jag snapchat och alla emojisar man kan använda. Som ni kanske ser är min nya favvoemoji den blonda tjejen med handen.. hehe... och sen så har jag en annan gubbe som är jättemuppig som jag också gillar.. jag använder typ minst 2 emojis per emojitillfälle. Ehh ja lite spammig men de är ju bäst! 
 
KRAM och GODNATT från die plugghäst jenkostifer
Till top