J E N N I F E E R G E

Färgstarka mönster!

Pyssel Permalink0
 
Asså! Jag älskar denna bilden! Alla starka färger, det spegelvända mönstret.. man blir nästan lite snurrig om man tittar på länge!
 
Och det är jag som har målat! Inte allt alltså, utan jag har bara färglagt. Själva mönstret var där från början, men då helt tomt på färg.
 
Bilden kommer från min Mindfullness målarbok som jag köpte för ett tag sen! Den är jättefin och rolig att måla i, men jag har inte målat i den på ett tag. Juridikplugget har kommit före men nu är det som jag har sagt typ miljoner gånger redan, sommarlov!! Wiho!!!
 
Blir sugen på att måla nu.. och om du gillar såna här mönster, typ mandala-liknande så finns det massor av böcker i bokhandlarna nu att köpa! Det är typ "inne" och faktum är att det är nog rätt så nyttigt att sitta och koncentrera sig på att bara måla och inte på att smsa, blogga, titta på tv och räkna matte samtidigt som det så lätt blir annars..
 
Jag gillar det i alla fall! Och för vår del så var det mamma som började, sedan hoppade jag på och nu vet jag att både mormor och Lena har köpt varsin bok. Men jag vet inte om de har målat i den än men ändå! Det är väldigt kul. Känner mig nästan som när jag var liten och målade målarbok, bara det att dessa mönstrena är något mer avancerade och jag tänker lite mer när jag målar dem för att det ska bli fint med färgerna.. :)
Till top