J E N N I F E E R G E

Inköp

Shopping Permalink0
 
Tjena!
 
Tänkte visa lite av mina köp från när jag och Tilda var på Väla och IKEA i söndags! Här har ni utvalda delar av ikea-fynden.. köpte lite annat bra att ha med som en ny badrumsmatta, toaborste, plastblommor hc en kökskniv..
 
Men på bilderna ser ni i alla fall överst en skål! Den tänkte jag måla som med mina leopardtallrikar och använda som fruktskål! Sen här nere ser ni tre krukor jag köpte. Hade gärna köpt med mig lite blommor också men det är ganska svårt att ta på tåget om man säger så!
 
 
Sen lite kläder! Jag köpte ett par jeans på new yorker! Har använt dem nu med och trivs bra i dem!
 
Köpte en croppad top (men inte riktigt crop-top kort) från gina med med coola detaljer i urringningen! Tycker den passar bra till byxorna jag har på mig på bilden eller till mina andra svarta braxor :)
 
Slutligen köpte jag en jacka från hm också! På rea! Behövde en ny vårjacka och denna hittade jag på väla först i rätt storlek och sen skulle jag såklart tänka på saken och under min lilla tankeprocess så försvann jackan!! Buhuu.. men på familia fanns den i min storlek i flera exemplar! Muppigt men bra såklart!
 
Köpte även en leopardkofta som jag glömt att fota!! Den älskar jag verkligen! Superfin och i löv leopardmönster asså hehe...
 
Nu måste jag sova kompisar, har sovmorgon imorgon men känner mig helt död! Kramis!
 

Påskhelgen!

Underbara dagar Permalink0
 
 Glad Påsk på er!
 
Nu är det till och med sommartid och vissa av er har kanske påsklov nu efter påsken? Själv så har jag haft det innan och det hade mina syskon nere i Skåne också. Och när det gäller den där sommartiden må jag säga att jag känner mig ganska trött, men också väldigt lycklig när det är ljust ute klockan sex!
 
Själva påskhelgen har jag spenderat i Skåneland alltså med allt vad det innebär. På skärtorsdagen tog jag det lugnt, träffade Emmy, och pluggade! På långfredagen åkte jag, Lena, mormor och Jerker till Rörums retro. Det känns lite fel att kalla det för en loppis, men det är begagnade prylar, men retro.. så det är märkesgrejer om man säger så! Hittade några fina koppar men de kostade 200 kr för ett fat och en kopp så blev lite snål..
 
Påskafton spenerade vi hos mormor! Där bjöds det på påskmat och Lena stod för efterrätten.
 
 
Det var väldigt gott och trevligt!
 
Påskdagen spenderade jag med Tilda på Väla där jag spenderade massa pengar (hahah fattar ni??). Det blev en rejäl shoppingrunda och jag tänker visa er några fynd i ett kommande inlägg!! Hitta bland annat skor, jacka och byxor! Inte illa pinkat (för såna saker är svåra att hitta tycker jag...). Var inne på IKEA också och fyndade.. önskar jag hade iKEA närmare eller en vän med en bil (see what i did there ;D) men det har jag inte! TYPISKT! Man kan ju ta bussen till Bäckebol eller tåget till Kållered men PALLA jag vill ha ett IKEA här!! Kan inte de ansvariga ta bort lite fotbollsplaner här i Kviberg och bygga ett IKEA istälet och typ ett shoppingcenter??? Skitsamma att Nordstan är typ 10 min bort och Allum 15! I WANT IT!! Det och ett Maxi.
 
Och så på självaste annandagen satt jag på tåget hem till Göteborg! Idag var det back to basics med föreläsning 8-10. Man blir så glad när hela veckan är full av 8-föreläsningar. Men men, det var skönt att sluta så tidigt! Imorgon blir det dock en heldag: först 8-10 föreläsning, en 11-13 seminarium, sen jobb 14.30-16.30. Om ni inte hör av mig imorgon är det för att jag ligger utslagen i min säng!!
 
Nu ska jag strax lägga mig. Godnatt och kramis!

2 roliga besked!

Dagar i bilder Permalink0
 
Först och främst så har jag fått sommarjobb!! Wihoooo!! Som är extrajobb nu innan sommarn! Det är på ekonomiskt bistånd i Angered. Ska bli jättespännande att börja där! Trodde inte att jag skulle vilja prova på ekonomiskt bistånd men samtidigt känner jag att jag gillar ju det administrativa lite grann och dessutom tror jag det kan vara bra att just prova på och se hur det faktiskt är på riktigt (och inte bara höra om det från skolan och från allmänna uppfattningar, det finns så mycket myter kring detta känns det som!!)
 
Så det ska bli jätteroligt!
 
Jag kommer börja på heltid den 20 juni och fram tills dess hoppa in när det passar mig och dem. Har varit på utbildning nu i deras system som de använder i veckan och kommer sitta med och titta på redan i nästa vecka! Som sagt: väldigt spännande...
 
Men det kommer bli mycket jobb.. jobbar 8.30-16.30 varje dag, mån-fre men det är flex så man kan samla ihop tid och gå tidigare en annan dag. Men det är ju lite skillnad gentemot hur jag går i skolan nu, eller hur jag jobbade på bibblan förra året där det var max 6 timmar liksom.!!
 
Men men: pengar pengar pengar och så erfarenhet of cörs! Och lite personlig utveckling och utmaning, något jag gillar!!
 
 
Och ett annat roligt besked!
 
Minns ni min carpe diem födelsedag?? Det gör jag eftersom det 1. var min födelsedag 2. jag carpe diemade som fasen så det har liksom etsat sig in i huet.
 
Då lämnade jag ju in min utredning om min fina lilla familj med Mats, Pål och Klara.. igår fick jag resultatet och en kommentar.
 
VG :D !!! Wihoooooo..
 
Blev jätteglad! Det är så roligt när de skriver sådana här längre kommentarer också så man förstår varför man får det betyg man får.. att bara få ett betyg är inte riktigt samma sak.. detta kändes super!
 
Aja. Idag är det påskafton mina vänner och den ska firas hos mormor, precis som förra året!
 
Innan det är dags att bege sig ditåt ska jag duscha, måla naglarna, fixa mig och så plugga på det!
 
KRAMIS!
Till top