J E N N I F E E R G E

Jennifer 21 år!!!!

Underbara dagar Permalink0
 
Hej bloggen!! Vad har ni gjort idag?? Själv så har jag FYLLT ÅR!! Wihooo!!
 
Japp i år blir jag 21 år gammal och den 3 mars 21:50 1995 föddes en liten Jennifer!
 
Och temat för årets födelsedag var inget mindre än CARPE DIEM!! Japp, hela dagen har jag carpat och carpat och carpat! Förra året var jag mer nostaligsk med mitt kollage 2008-2015. Nu är det carpe diem som gäller och satan vad jag har gjort massa roliga saker som jag gillar! Men nu är jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD typ. Det var jag redan vid sju men ändå sitter jag här nu vid halv tolv och skriver med er! Dedication is the name alltså!
 
Hur som helst.
 
Ställde klockan tidigt för ville gå upp och carpa så mycket som möjligt. Gjorde i ordnig en extra god frukost och åt till nyhetsmorgon! Har börjat kolla på nyhetsmorgon nu, eller gomorron sverige heter det kanske på SVT? Vet inte, men ajg tittar på ettan i alla fall! Det är riktigt mysigt. Imorse pratade dom om den nye prinsen!
 
 
Efter att ha skickat in min finfina utredning vid 10 gick jag ner i gymmet för att unna mig ett gött ryggpass! Har fått ont i ryggen av allt stillasittande. Sitter på föreläsningar och sitter framför datorn när jag kommer hem. Visserligen promenerar jag ju och står med men det blir mycket sitta.
 
Har inte tränat sedan december så det var på tiden! Har inte alls varit sugen men när jag var där nere idag kändes det riktigt bra. Känns skönt nu efteråt också, även om jag är ganska så död...
 
Saknar lite min Kupolen-tid osm jag hade typ 2013 eller 2014 eller när det nu blir. Det var så kul och så tänker jag ibland: att jag pallade!! ÅKte till Helsingborg tidigt och sen ibland kom jag hem sent med och gick ändå och tränade. Nu orkar jag knappt träna även om jag slutar kl 13. Men det handlar väl om prioriteringar.. dessutom tycker jag det är tråkigt att tvinga sig iväg. Roligare om man vill, i alla fall för mig! Det ska inte va nåt tvång inblandat.
 
Och idag var det som sagt riktigt gött!
 
 
Kom hem och duschade! Sen sminkade jag mig fin för på min födelsedag vill jag faktiskt vara så fin som möjligt typ!!
 
Älskar min corrector-palett från Makeup revolution!! Eftersom jag har 209210291 nyanser i huvudet (mest rött men ändå) så är den jättebra! Gillar den verkligen. Har även en annan palett som jag köpte till mig själv i födelsedagspresent men den får ni se i ett annat inlägg hihi!!
 
Nu när jag börjat sminka mig ganska noggrant och grundligt så har jag märkt att det tar lite lägnre tid att bli klar! Ibland blir det stressigt på morgonen, men jag hinner alltid! Förut sminkade jag typ bara ögonen (om än mycket) och då kunde det gå på tio minuter. Nu tar det nästan en halvtimme!
 
 
Sen var det lunchdags och till lunch åt jag också massa gottigt som jag köpt!
 
Avokadon kostade 12 kronor. Men SÅ VÄRT DET! Älskar verkligen avokado!! Sen lite grönmögelost, ett ägg och en macka.. under skinkan gömmer sig lite mimosasallad.. det åt jag även på mackan till frukost.. MMM!!!
 
Jag köper sällan sådana sallader men när jag handlade häromdagen kände jag att jag verkligen ville ha den! Det ångrar jag inte om man säger så..!! Mums!
 
Och när jag handlade tänkte jag först köpa läsk, för jag brukar dricka typ ett eller två glas på helgen, men så såg jag en tant som tog ett kolsyrat vatten och då blev jag så himla sugen p ådet så jag tog det istället! Tog ett med smak av citron och det är ju bara såå gott.... mmmm....
 
 
Titta så fin jag blev!!!
 
Älskar läppglanset!! Det är lite jobbigt att applciera och lite kladdigt och det blir ganska fult när man äter - men när det väl är där är det SÅ SNYGGT! Färgen är wonderful!!
 
Och ja båda bilderna är tagna idag fastän jag har olika tröjor jag bara bytte om lite när jag tog selfies!!
 
 
Sen gick jag ner för att kasta soporna och kolla i brevlådan och där låg det två kuvert! Ett från familjen och ett från mormor och Jerker!!
 
Tack så mycket allihopa!! Och tack alla andra som har grattat mig, oavsett om ni gjort det på sms, facebookchatten eller i min logg: tack tack!! :) :)
 
 
Sen var det lite party party på snapchat där man kunde skcika födesledagssnaps till mig! Var tvungen att prova att skicka till mig själv och se hur det såg ut!
 
Jaaa och nu på kvällen eftermiddagen har jag städat och bakat lite inför helgens firande!
 
Så jag har haft en toppendag helt enkelt och har CARPE DIEMAT så mycket som man bara kan (kanske därför jag är helt slut nu) och firat!
 
KRAM PÅ ER!! Och grattis till mig igen!!!
 
Till top