J E N N I F E E R G E

Fortsätt

Dagar i bilder Permalink0
 
Godkväll bloggisar! Hur är det med er? Med mig är det bra, men känner mig lite stressad när det gäller tentan. Tror dock det kommer gå bra, det är bara för att jag har bokat upp dagar som jag känner mig stressad.. men men!
 
Igår tog jag en ganska rejäl pluggpaus och hängde i Varberg tillsammans med Sofie! Varberg är så himla fint. Fina hus, lagom stort centrum, nära till havet, grönt.. fint bara! Kan nästan tänka mig att bo där.. :)
 
Vi gick runt, shoppade lite, åt lunch, åt glass och umgicks liksom :) :)
 
När jag kom hem blev det en timmes tentaplugg ungefär och det är det som ligger framför mig idag också: jag har nämligen jobbat idag så kom hem strax efter fem!
 
Det är jättevarmt här i Göteborg idag! Är glad att jag klädde mig ganska somrigt annars hade jag ju nästan dött. Spårvagn är inte kul att åka just nu för det är sååå varmt därinne!
 
Imorgon väntar det sista seminariet 13-17 för denna kursen och denna terminen sen är det ÄNTLIGEN sommarlov! Förutom att jag ska skriva klart tentan då, men inget annat som liksom väntar som man måste vara med på... Så skönt!! Jag behöver lite ledigt..
 
Så som sagt, nu ska jag skriva lite tenta innan jag hoppar in i duschen och typ går och lägger mig. Ibland så bara sköljer tröttheten över mig!! Men vi kämpar på lite till.. snart slut!
Till top