J E N N I F E E R G E

Mittbenaaaaaaaaaaaa

Dagar i bilder Permalink0
 
Tjena mittbena! Lol det passar ju bra nu för jag har sedan några dagar tillbaka provat på att ha mittbena i håreeet! Tidgiare har jag haft snedbena, men inte supersned utan bara lite. Nu är den mitenmitten. Jag tycker faktiskt det är rätt fint. Vad tycker ni då hiss eller diss??
 
Frågade Tilda på snapchat om hiss eller diss och hennes svar var bara HAHAHAHA. Schysst. Dock vann hissarna över dissarna och självklart väger min hiss tyngst så nu kör vi på detta lite! Mitt hår börjar ju bli långt igen men det är slitet som vanligt ehum. Vill färga underhåret men är för snål och orkar inte ta mig tiden att leta upp en frisör i Hässleholm.. blä. Tog ju en evighet innan jag hittade en i Göteborg liksom..
 
Imorgon har jag sovmorgon eftersom det är seminarium då! Så jag lyxar till det ikväll med lite kaffe!!!!!!!!! Dricker aldrig kaffe på kvällen men asså man måste un na sig plus jag älskar kaffe plus det är ju ok om det inte går att somna sen för jag har ju ändå sovmorgon! Win-win situation för alla inblandade och eftersom det bara är jag inblandad så ja jag vann hihi..
 
Nu ska jag äta en risifrutti också. Mumszzz!
 

Ankor

Natur, Tankar Permalink2
 
Äntligen! Jaaa äntligen tog jag med mig min kamera ut på en liten fotorunda för några veckor sedan. Det var typ år och dagar sen!!!
 
Jag kände mig så stolt och så glad när jag gick där med min kamera. Förr har jag alltid tyckt det är så pinsamt att gå runt och fota med en systemkamera, den är ju fet och vem tror jag att jag är liksom hallå alla ser ju en också när man ställer sig för att fota. Lite av dom känslorna sitter kvar. Men jag utmanar dem. Tänker snälla tankar, är närvarande i nuet, åh titta där är ett grönt löv, jag hör hur bilarna kör förbi, jag känner lukten av höst.. typ så....
 
Och när jag var ute så hittade jag ett par jättesöta ankor vid en damm!! Finisar.
 
 
Är dom inte jättefina? Jag tror jag har nån förkärlek för ankor faktiskt. Åh.
 
Det var så mysigt att stå och titta på dem också. Där badar dom i sin lilla pöl och lever livet, snackar med varandra, plaskar lite, äter lite osv osv. Så himla trevligt.
 
Jag försöker verkligen uppskatta det lilla och det är inte längre så svårt: som deprimerad måste man typ göra det för att överleva. Det som är hindret för mig är den fördäömande rösten som säger att jag är en tönt som blir glad över att se lite ankor. Eller som köper typ min favvoyoggi bara för att den är god. För det förtjänar jag inte typ. Men som sagt jag provar en ny teknik och bemöter rösten tar upp den i famnen hej vännen hej jag ser du är ledsen och sviken, ett litet barn men jag älskar dig vet du, ingen annan har kanske sagt det nej så kan det vara men här är jag med öppna armar jag tar emot dig så som du önskar att dom andra gjort tidigare för dig men det är inte försent att ändra framtiden vännen och tillsammans kan du och jag försonas med sveket med sorgen och gå vidare för att leva ett lyckligare liv.
 
 
Och lille vännen jag ser dig jag hör dig jag förstår att du är arg jag förstår att du är sviken men det hjälper varken dig eller mig att hata det hjälper ingen därför måste vi försonas med sorgen som sagt med besvikelsen vi måste gå vidare men det kan vi inte göra huxflux heller nej för du dyker ju upp jämt och ständigt i mitt huvud fastän jag säger farväl nu är det klart men det är det inte det är en pågående process och du är min traktor vännen du har gjort traktorspår i min hjärna kanske är det du som stängt av min serotoninpump kanske är det så kanske är det något annat kanske är det en kombination men oavsett orsak oavsett anledning existerar du här i mig och vi måste bli vänner för att överhuvudtaget kunna leva ett drägligt liv.
 
Nu har jag snart varit sjuk i två månader. Det är jättejobbigt, det har varit jättejobbigt och odm två första veckorna är nog något av det värsta jag varit med om i hela mitt liv, men ändå, jag känner mig gladare nu än någonsin även om jag är deprimerad även om jag är sjuk även om jag inte är helt 100 med mig själv så är jag ändå på något sätt lyckligaree än jag någonsin varit för jag har kommit till insikt på olika vis, inte enbart med sjukdomen utna det har skett i etapper under hela livet mer eller mindre och nu ställs det mot sin spets och nu måste måste måste jag vara snäll nu måste jag fan följa alla principerna för annars dör jag nog. Annars vill jag nog inte leva längre.
 
Så kjänner jag om jag tänker tillbaka på hur det var innan jag blev sjuk. Om det ska vara så hela livet, hela tiden alltid. Då orkar jag inte mer.
 
 
Men det vänder och jag kämpar och jag kämpar och jag kämpar och jag längtar efter kbt och jag tackar min medicin som fan har räddat mig jag skojar inte jag ska aldrig mer skamma de som tar antidepressiva och du ska inte heller göra det om du inte provat eller varit i den sitsen där du inte längre känner igen dig själv där du inte längre kan säga vad du ska göra för att må bättre där du inte ens orkar bry sig om dina kolleger, dina klienter, din familj, vänner, någon och knappt dig själv (samtidigt som du blir extremt egocentrisk och vältrar dig i dina egna misslyckanden osv).
 
Fyfan. Hatälskar dig verkligen depressionen. Du har gett mig så mycket. Du må ta all min energi och försöka dra ner mig på olika sätt. Men det du för med dig. Det vill jag inte byta mot något. Ochj jag vill ändå tro a tt det b lir bättre för som sagt. Om det blir som innan om det är som innan. Då orkar jag inte mer.

KENT!!!!!!111

Underbara dagar Permalink1
 
Nu kör vi tbt till helgen 12-13 november! Asså vilken helg!!
 
Sofie kom hit på fredagen och då mös vi mest och åt kinamat och godis. På lördagen shoppade vi lite innan det var dags att göra sig redo för kentis!! Som ni ser så gjorde jag mig fin för joakim bergis min älskling och var överdrivet peppad! Och kände mig fin också faktiskt!!
 
 
Så vid fyra tog vi tåget ner mot Malmö! Vi gick först in på emporia och käkade på max innan vi gick in på arenan! Där var smockat på emporia och fett jobbigt att hitta men men. Väla är bättre tycker jag hehe.
 
Vi kom väldigt långt fram och behövde inte köa särskilt länge!
 
 
Men vi kom ju typ en timme innan de startade.. när det var en halvtimme kvar kom en timer upp på skärmen och räknade ner. Det kändes verkligen som en halv evighet den här halvtimmen men sen när det var noll så gick vi alla LOCO!!!
 
För då kom dom ju! KENT!
 
 
Och dom spelade jätemånga bra låtar, bland annat stoppa mig juni (lilla ego) och för en sekund trodde jag att det skulle komma tårar, DET ÄR TÅRAR KAN MAN GRÅTA SOM EN KAAAARLL. Den är så himla himla sorglig men jag klarade mig. Så fin den var live.
 
Dom spelade skitmånga bra låtar och inledde med 999. När Dom andra kom avled jag i nåt slags rus/extas. KOM LÅNA TÖRNEKRONAN MIN!! Åhhhhh.
 
 
Sen avslutade dom allt med Den sista sången. Såklart. Så jäkla fin är den. Vi kommer från någon annanstans än där vi är just nu och jo tack det gör vi alihopa... ♥
 
En helt underbar kväll och efteråt var jag såååå trött och hela hög på det mesta så fy vad vi hade roligt på vägen hem med lite noot noot och snygga poliser!!
 
 
Jaha sen blev det söndag och Sofie åkte hem och Oliver kom hit! Jag bytte outfit till min nya tröja som Sofie köpte likadan (visst har vi bra smak) och så tog jag och olle samma tåg som jag tagit dagen innan!
 
Vi gick in på emporia och åt mat vi med och jag fick syn på någon som pajjat hjärtat på mig men samtidigt var det fint att se att livet går vidare och att nu går vi på kent. Livet går vidare. Det kommer nya crushes. Men tacka gud för jag hade med mig medicinskåpet i väskan. Tog dock inga piller men det kändes så tryggt att ha dom där. Tack håkis för att du skrev ut dem till mig.
 
 
Och ny dag innebar ny outfit för gänget! Så snygga dom var!
 
Idag hade dom bytt ut lilla ego mot när det blåser på månen!! Och berg och dalvana! Shit!! Dog lite när jocke sjunger DET SPELAR INGEN ROLL OM DU HÅLLER MIG HÅRT INGEN KOMMER MINNAS OM HUNDRA ÅR
 
Så jävla sant.
 
 
Deras scenuppträdande var så coolt! De hade skärmar bakom som visade olika bilder och effekter. Här är tigrarna från vapen och ammunition. SÅ FINA!
 
Dom spelade som sagt många bra låtar, men det var som allra allra bäst när dom spelade ingenting tycker jag. Då blev det ett sånt drag!!! Plus när dom tog dom andra, kärleken väntar och musik non stop.
 
Och så körde dom Romeo återvänder ensam. Den är bara föööööööööör bra. Jag vill ha dig jag är din nu bara din.
 
 
Och även denna gången avslutade dom med den sista sången. De spelade såklart även 747 och mannen i den vita hatten. Dom är ju obligatoriska.
 
Tack för denna tiden kent. Ni har gett mig såååå mycket. Jag vet  inte vad jag skulle gjort utan er. Ni ger mening till livet och sätter ord på det jag inte kan och inte förstår. Tack ♥
 
Älskar er, då som nu för alltid.
 
Mvh ert största fan ♥
 
Till top