J E N N I F E E R G E

Grönt

Dagar i bilder, Inredning Permalink1
 
God kväll bloggen.
 
Alltså. Vilken svängig dag om jag får säga det själv.
 
Imorse vaknade jag och ville inget hellre än stanna kvar i sängen. Verkligen. Men jag tvingade upp mig och iväg mig till praktiken. Och när jag gick till praktiken hade jag till och med tempo i stegen: och det gjorde inte så ont som det brukar!! Asså när man är sjuk och när det är såhär lägger jag märke till allting. Jag är verkligen mer närvarande på det sättet. Men i alla fall. Kommer fram till praktiken och eleverna är ju på höstlov så det var inga samtal ingenting.. och är sååå trött. Höll på att somna i stolen när jag läste en engelsk bok.
 
Vid elva åkte vi in till stan för att äta lunch med några andra kuratorer, sen var det dags för kuratorsträff. Det var jätteroligt och jag kände mig nästan frisk igen där jag satt och anteckande vad som sades och inte reflektera över huruvida livet suger eller inte eller om det gör ont i kroppen.
 
Gick hem från Norrängsskolan och tog till och med en omväg för det kändes bra. Fotade löven som ni ser ovan, jag älskar verkligen dem. Kom hem och lade mig i sängen och vilade en timme. Tappade lite fart... men kändes ändå rätt okej.
 
Började plocka ur en flyttlåda och sätta in lite mer i bokhyllan och gör det ett tag tills jag känner att jag börjar må illa och jag tänker nej nu måste jag vila lite. Så lägger jag mig i soffan och nedstämdheten bara sköljer över mig. Så jag blir ledsen. Orkar inte mer. Ingen gillar mig ändå så. Vad är meningen. Tar selfies i spegeln med sängfrilla och mascara i hela huvudet, men det syns inte ens att den har runnit.
 
Men på något sätt har jag ändå nu hittat fokus igen. Satt mig här och skriver detta. Ska snart hoppa in i duschen. Snart sova. Måste fokusera HELA TIDEN annars är det där. Men kan inte heller ta ut mig för mycket för då blir jag så trött och orkar inte fokusera (som innan när jag satte in i bokhyllan och det blev för mycket).
 
Hatar att va sjuk. Vill va frisk. Men känns som att det ändå inte kommer bli bättre. Det är ädnå meningslöst. Det är ändå ingen som gillar mig. Jag är ändå så ful. Jag hoppas dom tankarna.. försvinner... men det är ju min sanning nu liksom. Men jag vill inte känna så... doktorn säger att det är symptom på sjukdomen. Repetera: du är sjuk. Reptera: du kan inte hålla på som förut Repetera: acceptera. Repetera: du kommer bli frisk
 
 
Men om vi ska prata om något roligare så tycker jag vi ska ta en titt på den här kudden!
 
Asså om den inte skriker JENNIFER så vet jag inte vad den gör. Den är ju för fasen grön och grön i dom finaste grönaste färgerna och så är den mjuk och gosig!! Kommer från ica hemtex och kostade 129 kronor. Man får innerkudden på köpet och det tyckte jag var rätt najs, även om jag har egna innerkuddar så kan man aldirg få för många hehehe...
 
 
Åh! Ser ni!! Hela min soffa är FYLLD AV GRÖNA KUDDAR!! Grönt in my heart, fattari nte hur man kan älsak en färg såhär mycket.Dock tror jag jag ska byta ut den gröna kudden som är ytterst här närmast, för den är mer ljusgrön och känns för somrig nu. Den kudden som är vit ska jag ha i schäslongen istälelt tror jag så behöver köpa nåt mer grönt där.
 
Asså detta ska bli gröna murriga sexiga soffan. Asså grönt. GRÖNT. Du ger mig liv.
 
Som sagt. En svängig dag.... men en dag i taget. För om jag ska tänka framåt så mår jag bara ännu sämre för jagk änner liksom att vad är meningen om det ska se utsåhär varenda jävla dag, varför ska man då fortsätta, då kommer jag aldrig orka om jag ska må sähr. Förstår ni? Så jag kan itne tänka framåt just nu. Jag får leva här i nuet. Så är det bara. Jag mår piss. Det är piss.
 
Men det kommer
att
bli
bättre.
 
Det är så dom säger i alla fall.

Fin söndag

Dagar i bilder Permalink2
 
Godkväll bloggen!
 
Tänk att idag är dagen en timme längre. Knäppt va! Fast ändå rätt härligt.
 
Jag har haft en lugn söndag måste jag ändå säga. Stora delar av den har spenderats i sängen och i soffan. Tillsammans med Julius! Asså han luktar såååå gott... han luktar liksom sängmojsmumsmys. Tror att en utomstående hade tyckt att det inte var så fräscht.. och han är lite raggig i pälsen stackarn men jag vill inte tvätta honom för då finns ju risken att 1. hans goda doft försvinner 2. pälsen blir helt knäpp av vatten och tvättmedel?!?!
 
 
Efter lunch tog jag mig en tur till maxi. Det hade jag bestämt mig för redan för någrea dagar sen så jag var mentalt förberedd.. Men det var rätt jobbigt där inne. Mycket folk och så var jag varm. Men man får andas och försöka ta det lugnt. Jag är verkligen långsam i huvudet, märker det när jag gick och tittade på tex köksgrejer. Bara strosar runt där utan att riktigt fatta och sen får jag liksom rikta uppmärksamheten igen mot vad jag ska göra, gå till vagnen och gå vidare typ. Det är svårt att förklara!!
 
Men det blev en hel del handlat och jag köpte både blommor och kudde! Som jag inte kunde låta bli.. ni får se bättre bild på det en annan dag. Kudden har jag liksom tittat på 3 ggr nu så tänkte att nej nu jävlar..
 
 
Denna bilden är från i fredags när jag dukade upp till fredagsmys.. och det bästa är att jag har både dip och chips kvar som jag tänkte äta snart till nån töntig film i soffan! Åh. Lyx typ!!
 
Ska försöka mig på att dammsuga inne på toaletten. Det tar ju inte många sekunder men det är jobbigt att liksom.. ta sig tiden. Sen blir det som sagt mys!
 
Imorgon är det måndag igen. Jag hoppas det kommer kännas bra imorgon. Det är ju höstlov för eleverna så det kommer åtminstone bli en lugn vecka.
 
Kram på er ♥
 

Trött

Dagar i bilder Permalink0
 
Hej bloggen.
 
Man vill ju inte klaga, men jag är så trött. Jag sov i typ två timmar när jag kom hem. Men jag är ändå inte pigg när jag vaknar. Jag har ont i kroppen och stönar och stånkar när jag gör jobbiga saker. Det kan vara den enklaste grej. Promenaden från Bjärnums station till praktiken är så lång och jag får verkligen säga åt mig själv att ta nya steg, för jag vill inte, jag orkar inte.
 
Men nu är äntligen första veckan på heltid sedan jag blivit sjuk avklarad! Jag vet inte hur mycket jag orkar, men jag får ju försöka återhämta mig så mycket som möjligt under helgen så får vi se hur det blir igen nästa vecka. Och det är ju inte konstigt jag är trött när jag ändå har ökat arbetstiden liksom.
 
Detta kommer ta så lång tid, men det kan ju knappast bli sämre än vad det var innan. När det väl vänds upp och ner på det här sättet får man en riktig tankeställare. Och som jag tänker... blir galen på mig själv ibland. Litar på att jag kommer bli frisk men det är svårt att tro på det. Jag är liksom aldrig sjuk annars, knappt förkyld, har inte haft feber på flera år, men nu så drabbas jag och av en helt annan sjukdom än förkylning eller influensa liksom...
 
Och det kommer inte att bli som innan och så vill jag inte ha det heller. Man kan inte leva så och om man lever så vad är liksom meningen. Men det visar ju på att det finns en kämpe därinne nånstans och det vet jag, jag har kraft, men den är inlindad i bomull i trötthet i ont men den finns och jag kämpar. Varje dag ♥. 
 
Nu måste jag tyvärr gå ner i källaren och ta upp min tvätt. Orkar inte, men jag gör det ändå. Sen ska jag lägga mig på soffan och vila och vila och vila. Hoppas jag sover gott inatt.
 
Godnatt höll jag på att skriva, men godkväll menar jag nog.
Till top