J E N N I F E E R G E

Lördag

Dagar i bilder Permalink0
 
Hej bloggisar.
 
Idag lurade mamma och pappa med mig ut på en springrunda. Ja, springrunda. Och okej dom lurade inte jag följde frivilligt med men ville ju hellre gå. Sprang en hel del och så gick jag en hel del med. Hade inte med mig mina gympaskor för dom får jag sånt förbannat skoskav av..
 
Men det gick ju rätt så bra! Roligt att springa lite för en gångs skull. Om man nu kan kalla det springa ens för det gick ju i slowmotion. Däremot var det rätt trevligt att gå nere i skogen. Och att få lite frisk luft, såklart! Dock tror jag att jag kommer ha träningsvärk imorgon.. hm.m.mm.m.m.m..
 
 
Under förmiddagen så kom mormor på besök! Det va mysigt ♥.
 
Jag har sysselsatt mig med att läsa therese lindgrens bok som är så bra.. känner igen mig mycket i det hon skriver om just stress prestation och typ utseende osv. Ja.
 
Julle följde också med till klippan och han gosade lite med mammas gris Greta! Mys. När jag skulle ta tåget hem igen så ville han inte åka därifrån...
 
 
Jag och Tilda tog även diverse selfies och så gjorde jag mig själv som bitemoji på snapchat. Visst är vi lika. Typ twins faktiskt.
 
Aja! Nu är jag i hässleholm igen och har sagt farväl till ottu för denna gången. Snyft!
 
I veckan kommer jag nog åka till familjen någon dag igen men just nu vill ajg mest gå och lägga mig för jag är sååååå trött.......................................................... har inte ätit middag än så kan kanske vara därför.
Till top