J E N N I F E E R G E

Fredagsfin??

Dagar i bilder Permalink6
God kväll bloggisar!
 
Vad tycker ni om min outfit?? Jag försökte vara lite fredagsfin idag men ville ändå klä ner det lite med sneakers. Älskar den här klännigen men har typ adlrig haft den utan strumpbyxor men tycker det bidde snyggt såhär ju!
 
Var till och med tvungen att googla klänning + sneakers för att se om det såg okej ut hehe!! Det är svårt när man inte har någon att fråga, man får ju bara gå på sitt egna omdöme som kanske inte alltid är 100%.
 
Lockade håret med! Det är min nya grej.
 
Som sagt det här med att inte ha någon att fråga om sin outfit.. så jag smsade ändå mamma (fast jag var på jobbet så det var ju för sent) och frågade om det såg okej ut.
 
Igår var jag ju på zumba och deet har minsann känts i kroppen idag! Har haft problem med att sätta mig/resa mig hahaha! Så osmidig man kan va. Det var dock jätteroligt med zumba även om jag var dödålig på det.
 
Idag var jag och tränade igen efter jobbet och det kändes faktiskt ganska bra det med. Heja mig! Även om ingen annan gillar mig så gillar i alla fall jag mig och tycker jag är fin :) Jag har ju fina kurvor :) det är inte ofta man får höra det.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen med gilmore girls! Och eventuellt lite godis.
#1 - - Mormor:

Allting klär en skönhet❤️

#2 - - mormor:

Allting klär en skönhet❤️

#3 - - mormor:

Allting klär en skönhet❤️

#4 - - mormor:

Allting klär en skönhet❤️

#5 - - mormor:

Allting klär en skönhet❤️

#6 - - mormor:

Allting klär en skönhet❤️

Till top