J E N N I F E E R G E

Kämpe

Dagar i bilder Permalink0
Såhär såg jag ut på jobbet idag! Vad tycks om dagens outfit?? Jag älskar budskapet på tröjan hehe.. från skam ju! Och vi är många på jobb som sett denna fantastiska serie.. mys!
 
Inveg mina vita rebooks idag och dom är så snygga! Min nya grej är att ha ringar i öronen typ jämt. Det är ju jättefint!! Plus lite coolt typ. Me likey i alla fall!
 
Jag tycker ändå jag ser helt okej ut!! Asså rent generellt. Undrar om jag nånsin tyckt det eller liksom kunnat erkänna det såhär. Men jag tycker nog ändå jag är fin. Faktiskt :)
 
Däremot var jag inte så jättefin på gymmet iag alltså.. jag var nervös typ från det att jag gick upp till det att jag fakitkst kom fram till gymmet.. HEJ :D sa jag till personalen i kassan och babblade på pga nervositet. Pinsamt! Men fhan varr så snäll så snäll så och jag fick mig en liten rundvisning sen gick jag in och bytte om..
 
Jag var på tjejgymmet hela tiden! Och även därinne är det ju jobbigt med folk som glor typ fast det är ju ingen som glor, det är bara som det känns. Det känns som det står nybörjare i pannan på en!
 
Men generellt så tycker jag det gick bra idag! Det var roligt (men jobbigt) och när man väl släpper alla tankar på hur man ser ut och att folk tittar och bara fokuserar på att göra rätt rörelse kändes det typ.. som förr!
 
På cykeln hem märkte jag att jag var lite trött i benen.. så det är väl ett gott tecken! När jag kom hem duschade jag, åt och gjorde köttfärspaj till matlåda imorgon. Mums!
 
Nu blir det sängen.. vet ni vad det blir imorgon?? Zumba! Ser framemot det!
Till top