J E N N I F E E R G E

Isbit

Dagar i bilder, Fika Permalink0
 
Brrr vad kallt det är idag! Har precis kommit hem från en promenad och sitter och skakar typ. Tror det får bli ett besök i dsuchen och eventuellt en kopp te om vi ska få upp värmen till det normala igen!
 
Idag har jag även besökt LTH igen! Ja, där det finns underbara superfräscha toaselfiespeglar som jag alltid tar selfies i. Wie. Jag tror jag börjat inse nu att jag är liiiite fåfäng.. men det är väl inget fel på det eller?...
 
5.15 gick jag upp ur sängen, 6.52 gick tåget och 8-12 var det föreläsning! Vi snackade om vårdnad, boende och umgänge. Det mesta kände jag igen från Göteborg men det kan ändå vara lite nyttigt med repetition tänker jag. Först vid 13 var jag hemma och då tog jag en sväng inom ica och köpte lite förnödenheter.
 
 
Bland annat köpte jag lite mjölk så att jag kunde göra pannkakor! Jag har varit sugen på det sen typ förra veckan så jag tänkte: idag lyxar vi till det minsann. Behöver ingen lektion i att det inte är så nyttigt, men det är ju goooott... blev dock frusen av glassen också så fick dricka lite kaffe för att värma upp mig! Varma drycker är faktiskt himla bra för att just få upp värmen.
 
Nu under kvällen tänker jag städa lite i lägenheten och plugga lite. Behöver även måla naglarna! Jag har nästan tappat nagellacksmålningen lite! Det är ju tragiskt om jag får säga det själv... dom ser alldeles inte najsiga ut just nu så de behöver en liten uppfräschning.
 
 
Sen så ropar ju sims på mig... och boken jag läser just nu av Jojo Moyes.. och sängen.. och annat grejselimojs. Får se vad som hinns med, men att städa toaletten är nog prio 1 på dagens att göra lista alltså, för den är pinsamt ofräsch.
 
Köket är jag rätt bra på att hålla rent för jag har fått in rutinen att faktiskt diska varje dag. Vilken skillnad det gör både utseendemässigt och själsligt.
 
Aja. Det är inte lätt! Nu måste jag in i duschen innan jag blir till en isbit här i datorstolen..
Till top