J E N N I F E E R G E

Puss

Dagar i bilder Permalink0
 
Då var det återigen förmiddag och dessutom fredag! Två flugor i en smäll mer eller mindre. Förmiddagen är min absolut bästa tid. Jag vet inte varför. Det är bara så mysigt och trevligt man har hela dagen framför sig att göra absolut ingenting. Mhmm! Fast jag stressar mig själv en del och gör massa saker ändå.
 
Något jag gjort de senaste dagarna är att lägga pussel! Har nästan glömt hur skönt det är för huvudet att get lost i pusslet. "Bara en bit till" och så sitter man där i en timme. Jag hade på en film under tiden jag pusslade och hela filmen hann gå utan att jag egentligen kollade på den, för jag var så inne i pusslet. 1,5 h försvann poff!
 
 
Dessa två är bara 500 bitar och det är egentligen inte så bara utan rätt lagom! Det blir inte så stort och det går relativt fort att bygga, jämfört med 1000 bitar som ajg annars brukar bygga.
 
Idag vill jag å ena sidan göra absolut ingenting typ, mest dra täcket över huvudet och å andra sidan göra massa saker. Bläää. Men just nu håller jag på att tvätta och sen ska jag ut och gå en runda.
 
Ikväll ska jag ut på nation med några från klassen i Lund! Wiho det ska bli spännande och roligt faktiskt så jag tror nog jag får vila mig lite i eftermiddag sen om jag ska orka med det!
 
Hoppas ni får en bra fredag kära vänner!
Till top