J E N N I F E E R G E

Högklackat på jobb??

Dagar i bilder Permalink1
Vad tycker ni om det?? Jag älskar det i alla fall! Som tur är är golvet rätt plastigt på jobbet så det klackar inte såååå mycket när man går, bara lite miniklickklock typ. Och när man jobbar på myndighet är det väl ändå rätt ok att ha på sig tycker jag??
 
Jag älskar verkligen de här skorna! Och klackar överhuvudtaget, jag tror jag måste köpa fler klackaskor asså.. det är så roligt att gå i och jag känner mig fin och cool och får liksom lite pondus med dem. Dessa har ganska tjock klack men jag känner liksom att jag blir ju bättre och bättre och så småningom kan vi gå all in stilett a la carrie bradshaw! Typ.. man kan ju altlid drömma. Men det gör inte ont i fötterna av dom här i alla fal!
 
Som rutin har jag ju fått in att gå en runda efter jobbet varje dag. Jag försöker göra det i alla fall! Och idag gick jag en lite längre runda på 5 km och åhh så skönt det var. Solen sken, jag kunde gå i bara linne, jag blev trött i mina stackars ben och att komma hem och äta, duscha och nu däcka är ju hur skönt som helst!
 
Fast där ljög jag, ska inte däcka riktigt än för jag behöver diska undan lite.
 
Idag fick jag brev på posten med en almanacka från mormor! Wihoo! Jag tänkte pilla lite med dem samt en annan som jag funderar på att göra själv för att göra nån mysig nedräkningsgrejs tills jag och luddis ses igen.. jag måste ha en hållpunkt, det blir så mycket lättare då! ♥ Och mer hanterbart när man ser övergripande hela månaden liksom och skriver in roliga saker så man hela tiden har något att se ramemot.. och inte deppar ner sig i nuet.. ♥
 
Men ärligt talat har det inte varit så mycket depp. Jag är själv förvånad! Det är klart positivt.
 
Kram på er bloggisar. Nu ska en trött jennan som är långt ifrån lika piffig som på bilderna ovan göra det sista innan hon däckar i sängen..
#1 - - Mamma:

Snygga skossor 👍🏼😀

Till top