J E N N I F E E R G E

Långt ifrån lugn...

Dagar i bilder Permalink1
 
.... och då har jag ändå gått en promenad och avreagerat mig samt duschat kallt. Jag är så arg bloggisar!
 
Imorse hade jag kunnat döda den som kom i min väg. Allvarligt. Men när jag sen vid 10.30 hade ett besök väcktes min empati till liv igen och jag var relativt trevlig resten av jobbedagen. Trivs så bra på jobbet!
 
Sen kom jag hem och sakta men säkert kom då ilskan och liksom man undrar om jag håller på att gå in i en arg-period igen?? Minns ni min förra? Den hade sina tjusningar men jag vettefan om jag är så sugen på det igen.. exempel på arg-tiden har vi HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och givetvis.... HÄR.
 
För den som orkar kolla på alla här upptäcker man snabbt att det var mest för jävligt i april och maj 2016, men att det smög sig på redan i januari 2016. Jag tycker det är så löjligt tragikomiskt att se tillbaka på det här och liksom se hur jag sakta men säkert närmar mig kraschlandningen.
 
Men det är inte särskilt snällt mot sig själv att tänka så...
 
Så vad ska vi göra åt ilskan då tycker ni? Jag vet inte. För när jag blir arg bara måste det ut. Jag vill slå sönder nåt. Jag vill skrika på personer. Jag vill säga elaka saker. Någonting bara för att folk ska förstå att jag är sårad jag blir ledsen jag känner mig avvisad varför älskar ingen mig.
 
Ok jag vet att jag inte är någon svärmorsdröm. Men är det sååå svårt att gilla mig?? Verkligen??
 
 
Något som åtminstone får mig tilll ro ibland är att måla.. mina fina små mandalas och kolla in färgerna på denna! Trodde aldrig orange och blått skulle passa så bra ihop men det var ju värsta kombon. Så fint.
 
Kanske att jag får sätta mig och måla lite. Kanske att jag får kolla lite Gilmore girls (den kan man ju liksom inte bli arg av för det är såååååå underbart). Kanske att jag får äta lite popcorn sen igår.
 
Det hjälper även med musik. På min promenad dödade jag tillsammans med bezt shit hitz. Igår var det kent innan läggdags för att bli både pepp och trött.
 
Jag måste säga att det hade en lugnande effekt att skriva det här blogginlägget med. Samt att duscha och promenixa.. asså jennifer. Dina coping-strategier är guld!
 
Något ska du ha cred för jennan och det är din medvetenhet. Om befolknignen varit hälften så klok som du hade världen varit en bättre plats. Fuck you all som lepra sjunger i eva och adam!!
#1 - - Mamma:

Heja!!! Bra jobbat. Du är bäst!! 😍❤️

Till top