J E N N I F E E R G E

Nöjd med dagarna som gått

Underbara dagar Permalink1
Godkväll bloggen!!
 
Igår hade jag finbesök av Tilda, som jag ju nämnt tidigare.. Tilda tog tåget själv till Hässleholm och preciiis som vanligt var hon lika nervig... så jag busade lite och skrev att jag skulle sova och hon bara "HALLÅÅÅÅ" och höll på.. och det gjorde hon redan vid 16.55 och tåget skulle liksom va framme 17.18.. och jag har typ 5 min till stationen.. men men! Alla kan inte va lika vana pendlare som en själv hehe..
 
Men efter många om och men så möttes vi upp på stationen och då var Tildagge och Jenkost återförenade! Det var längesen tildis sov hos mig nu, tror förra gången var när hon hade feber och det var i höstas nån gång.. så det var på tiden vi hade lite syrriskväll ♥.
 
Vi ringde (ok jag ringde) och beställde mat till oss. Tilda var sugen på kinamat och jag på kebab.. som tur är bor jag nära båda två så vi kunde ta från varsitt ställe! Under tiden maten blev klar gick vi in på ica och köpte godis till kvällen. Mums!
 
Maten var jättegod men jag blev lite besviken på kebaben.. det var första gången jag tog kebabpizza från milano pizzeria och asså nej parenco vinner med hästlängder! Fast det var åt andra hållet och då hade tilda inte kunnat få sin kinamat. Men då vet man ju det till nästa gång om inte annat!
 
medan tilda kollade på youtube! När vi pratat färdigt så började jag och Tilda med vårt seriemaraton... vi skulle nämligen se...
 
DEGRASSI!!! Jaaa säsong 4 kom för någon vecka sen och Tilda har redan sett allt men var beredd att se allt igen tillsammans med mig. Så det gjorde vi! Vi plöjde 10 avsnitt om 24 min var. Räkna ut det om ni kan! Efteråt var Jennifer jenkostsson ganska död och trött i skallen.
 
Idag vaknade jag redan vid åtta.. inget alarm ingenting men ni vet kroppen känner väl av att det är dags att gå upp. Tilda somnade om men jag varken ville elelr kunde så jag gick upp istället! Satte mig i soffan och åt frukost och tittade på gilmore girls.. efter ett avsnitt lade jag mig för att blunda lite och somnade om en stund i soffan...
 
Men sen gjorde vi oss i ordning och vid 12.31 tog vi tåget tillbaka mot Klippan igen!
 
Som ni ser ovan var syskontrion återförenad på vår lilla gata i vårt lilla hus.. Oliver berättade att han satt i källaren och ahde tråkigt och kola kartan på snapchat och VIPS kom jag upp på samma plats!! Så då kom han upp och hälsade. Lille Olle.. ♥
 
Det var superbra selfieljus vid köksfönstret så jag och Tilda passade på att ta selfies! Mitt linne är så urringat men jag gillar det lite fast det är ovant.
 
Ser ni förresten våra halsband?? Det står big sis på mit och lil sis på hennes! Bästa Tilda! ♥ Hon är sån skönhet!
 
Från en skönhet till en annan.. lille Zazze har ju klippt sig och jag har inte träffat honom sen ja han var långhårig!
 
Åhh så gosig han var när han är kortklippt och han ser ännu mer valpig och mysig ut nu! Som jag älskar den här hunden alltså (det är nästan lite löjligt, jag trodde inte man kunde älska ett djur på detta sätt?!?!)
 
Det kändes nästan som han hade saknat mig lite för han hoppade så mycket och blev så glad när jag kom, sen gosade vi i typ 10 minuter.. finis!
 
Han är dock väldigt svår att fånga på bild och att få med han på en selfie är typ helt omöjligt. Svårflörtad hund!
 
Men han är sååå fin och jag vill verkligen ha en egen liten dogge som kan följa mig vart jag än går.. ♥
 
Vid tvåtiden kom Celine och hämtade upp mig och så åkte vi med Emmy till Väla!! Wieeee!!
 
Var så sjukt längesen jag var på väla. Och vilken rea dom har i butikerna nu, det var helt sanslöst. Jag hittade 2 toppar på new yorker och ett par byxor på gina. Åh! Men vill köpa mer mer mer mer mer mer (vill ha massa fina kläder till jobb, alla mina är ju så tradiga och bläiga!)
 
Vi passade på att äta middag på väla och för min del blev det bakad potatis! Så mumsigt.. Emmy tog avocadosushi och Celine tog också en putatis fast med bara räkor. Gott!
 
Som avslutning på vår lilla shoppingrunda tog vi oss varsin glass på mc donalds.. mys♥.
 
Så det har varit en rolig helg för lilla jennan som nu sitter vid sin dator i hässle med en kupp köffe! Jag vill sova hemma i egen säng inatt, vill ta sovmorgon, vill ha chilledag med mig själv imorgon och bara..  vara! Känns som det var längesen jag gjorde det. Man hinner inte riktigt i veckorna och förra veckan var jag ju hos mormor och helgen dessförinnan var det också massa grejer. Men nu är det tid till mig.. ♥
 
Jag tror jag och kaffet ska sätta oss vid mitt matbord och börja lägga lite pussel.. och titta på gilmore girls.. vad mer kan man önska.. ♥

#1 - - Sofie :

Låter som en toppenhelg! Self-care är viktigt, kram!

Till top