J E N N I F E E R G E

Pw i regn

Dagar i bilder Permalink0
Hej bloggisar! Här får ni lite bilder från förra helgen på familjens älskling Zazzeman! Han är så liten och gullig. Kolla fossingarna på han! Sååååå sötaaaaaaaaa! Som en liten nallebjörn!
 
Vet ni vad jag och Ludvig gjorde igår?? Powerwalkade i spöregn!! Asså frågan är om vi är riktigt friska.. det spöregnade verkligen hela rundan men vi kämpade oss igenom och det blev 45 min vid hässleholmsgården! Bra jobbat luddis ♥. Efteråt var vi genomdränkta, mitt hår var alldeles blött som om jag duschat. Och då skulle vi in på ica.. man kände sig lagom fräsch och dessutom himla kall!
 
Men efter en dusch hoppade vi ner i sängen och sakta men säkert kom värmen tillbaka ♥.
 
Idag gick jag hem vid åtta och åt frukost, sen lade jag mig i sängen för att kolla gilmore girls lite men det blev visst en förlängd sovmorgon.. det var fakitkst väldigt skönt!
 
Nu under förmiddagen har jag storstädat lägenheten! Det enda jag inte har gjort är att stryka mina kläder och det får vi se om jag orkar göra idag eller om det får bli morgondagens projekt. Men när man städar en massa och håller igång tycker jag man blir dölökig! Det blir jag i alla fall. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning! ♥
Till top