J E N N I F E E R G E

Randig

Dagar i bilder Permalink0
 
Såhär såg jag ut igår och idag! Vad tycks? Jag älskar verkligen den här klänningen och är så glad för att jag äntligen tog steget att våga ha den på mig..
 
Idag har varit en lite annorlunda dag...
 
Jag har bett om ledig på jobbet nu ons-fre för att Ludvig ska åka.. så idag har jag varit ledig. Förmiddagen spenderades med luddis och vi åt frukost på lövet med hans mami och brori! Det var jättemysigt ♥. Sen var vi hemma hos mig en stund och vilade på maten..  var lite ledsen över allt.. men vill man så går det att lösa allt.. och vi vill ju va med varann ♥.
 
Därefter har jag promenixat, cyklat till maxi (det var sjukt jobbigt idag för det regnade och var tungt bläää), tvättat, städat, bakat och ätit middag. Nu känner jag mig helt utschasad!
 
Men det är bra att hålla sig sysselsatt. Ikväll ska vi ses en snabbis igen hoppas jag och imorgon är det avfärd..... ♥ hjärtat brister men det är modigt att ta steget luddis ♥. Imorgon ska jag åka hem till mormor och stanna där ett par dagar för jag tror inte jag kommer må bra av att vara ensam i min lägenhet nu i början innan man vant sig vid saknaden och sorgen....
Till top