J E N N I F E E R G E

Salong jenkost, välkomna!!

Dagar i bilder Permalink1
Den stora frågan som alla väntar på idag är ju såklart...: pysslade jenfår något igår? Vad bidde det??
 
Det bidde scrapbooking! Åh så underbart det var att sitta och välja matchande färger och papper och stickers och klippa ut hjärtan och skära snea kanter osv. Jag är verkligen inte bra på att skära raka kanter även om jag har en finfin kniv och har ritat med linjal på pappret. Det blir bara inte rakt!!!
 
Sen hände en liten olycka för jag tryckte nog lite för hårt med min lilla kniv så bladet knäcktes!! Jaha. Så snopet. Får väl köpa en ny helt enkelt.
 
Det blev ingen traditionell scrapbooking igår med bilder utan jag kom på den genialiska iden att man kan göra lite själv-pepp scrapbook. Asså bara för att må bra helt enkelt. Sen är det svårt för mig att sänka garden och acceptera snea kanter men det får man minsann göra.
 
Och med själv-pepp scrapbook menar jag att man kanske skriver fina citat, använder fina bilder, skrver snälla saker om sig själv, använder söta stickers, BARA FÖR ATT DET ÄR ROLIGT. Och för att det är bra för själen att klippa och klistra och titta på glada färger ♥
 
Igår blev det en liten peppig to do list.. ni får se den nån annan dag! Har en annan ide också på vad jag kan göra.. fdunderar på att göra massa peppscrapbook och sätta upp med häftmassa på väggen ovanför datorn kanske. Sitter ju mycket vid datorn ochj då kan det va trevligt att bara titta upp och se alla sina fina påminnesler.. ♥ Eller så gör jag som jag brukar: samlar mina små verk i ett album!
 
Jag lade mig vid typ elva-tiden igår och var himla trött imorse! Vaknade först vid halv sju jag bara nooo inte idag, idag ska vi minsann sova längre! Till slut blev det visst att mamma ringde och väckte mig vid tio.. hm..
 
Och när vi snacka på tele kom vi fram till att.. mami papi och zazzi skulle komma på besök! WIHOOO! Det räddade min dag! Visste inte riktigt vadf jag skulle hitta på och annars hade jag nogä ndå åkt hem. Men det är ju himla kul att få gäster med. Så under förmiddagen roade jag mig med att städa lägenheten och dammsuga upp allt zazze-farligt!
 
När dom väl kom fattade zazze verkligen itne var han var men han var rätt glad ändå och utforskade mer eller mindre hela lägenheten!
 
Vi åt lunch och blev supermätta. Mami papi hade tagit med frallor! Mums. Därrefter hjälpte pappa mig med att fixa hatthyllan (ÄNTLIGEN!!!!♥) och jag och mami lekte salong!
 
Att leka salong vad är det`? Jo det är att färga mammas ögonfransar. Det var riktigt kul idag för idag blev det resultat! De andra gångerna vi gjort det på sistone har det blivit svart överallt utom på ögonfransasrna.....
 
När vi ändå var igång fick jag äran att noppa hennes ögonbryn med och fylla i dom.. det var ju riktgit roligt!! Jag gillar ju sånt.. nån som vill komma till salong jenkost? Kostar gratis eftersom ajg är så sällskapssjuk nöjer jag mig med sällskapet.
 
Efter att vi lekt salong och efter att pappa lekt snickare (hehehe) så åt vi lite rabarberpaj som mami papi hade med sig! Gud den var supergod och blev så mätt att jag typ fick ont i magen efteråt.. mums!
 
Efter att pajen landat lite gick vi på promenix med zazzis här i mmina hoods! Det tog sin lilla tid att gå typ världens kortaste runda eftersom han var tvungen att lukta på typ allt. Fattar ni eller det är ju ett helt nytt ställe med massa nya dofter man aldrig tidigare luktat på!! Han fick zickzack längs vägen förl att hinna lukta på båda sidor.. sötnos!
 
Mami papi var inne på förmedlingscentralen innan de kom hit och där köpte mamma en leksak till zazzison.. det är den på bilden ovanför. Gud vad han älsakde den!! Asså han lekte med den i typ en halvtimme eller nåt. Så länge leker han aldrig med leksaker annars då brukar han byta eller rtröttna! Söööötiiissss..
 
Men efter promenixen var det dags att åka hem så vi sade hejdå., ses snart igeeen! Sen dess har jag pratat i telefon med tildis och vilat lite.. är trött men känns som jag fått lite mer energi nu av att blogga om min dag.
 
Nu blir det strax middag! Börjar äntligen bli hungrig igen efter mastodont lunchen och pajen..
#1 - - Mamma:

Tack för salongsfixandet!! 👍🏼❤️😍❤️
Mycket trevligt 😁

Till top