J E N N I F E E R G E

Det inte så perfekta hemmet

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
Jag tycker det är viktigt att visa upp även det som kanske inte är så perfekt också! Annars är det nästan bara soliga dagar, glada miner, rena hem och levande blommor som liksom får ta plats på våra sociala medier och min blogg är verkligen inget undantag. Jag tar selfies fullt sminkad i samma smickrande poser, jag tar bilder på mitt hem där det är nystädat och genomtänkt med prydnadssaker i matchande färger osv osv..
 
Och egentligen är det väl inget fel på det, men vi får inte glömma bort att på de sociala medierna så väljer vi ju vad vi ska visa: det finns alltid en baksida, det finns alltid något på andra sidan bilden som vi inte får se..
 
Som sagt, det är inget fel med det, men för mig som lätt fastnar i tankar av att jag inte är lika bra som alla andra som har så fina hem/fina kroppar/fina kläder/fina liv osv så är det en viktig påminnelse. (och jag tror verkligen inte jag är ensam om att fastna i sådana tankebanor...)
 
Nu under förmiddagen har jag dammsugit och städat lägenheten och istället för att ta bilder efter jag gjort detta tog jag lite foton innan. Så ni får se vardagen också.
 
Sen är jag visserligen ganska ordningsam (nej jag skulle inte kalla mig pedantisk) så det är vanligtvis inte så skitigt hos mig, men det är ju olika från person till person hur mycket man "står ut med" och hur ofta man orkar städa.
 
Men eftersom pappa var här häromdagen och murade i min vägg där hatthyllan suttit (den som ramlat ner) så var det fullt med grus i hela lägenheten.. fötterna blev alldeles bruna! Och skohyllan stod mitt i vägen, jackor på golvet osv osv..
 
Och min fina palm från ullared har fått en ny kompis från maxi: en fikus! Jag tycker de passar finfint ihop. Jag köpte även fler lecakulor och majoriteten av dem hamnade på golvet (som ni kan se). Så även vardagsrummet var fullt i grus...
 
Äntligen är grusen borta och jag tog även mig i kragen och torkade bort intorkat nagellack från skrivbordet.. jag gillar att ha det rent och fint omkring mig och jag kan faktiskt tycka det är kul att städa: men som sagt, det är inte så himla himla perfekt hela tiden.. ♥
 
Nu tänkte jag strax cykla till maxi och handla lite. Det är superfint väder men det blåser en del. Jag är supercykelsugen och behöver verkligen mjölk.. fick dricka kaffe imorse med typ en droppe mjölk?!?! Fatta vad äckligt! Frågan är om man ska ha 3/4 tights eller shorts.. hm mhmm hmm.. inte lätt att klä på sig, har redan frågat mamma om hennes åsikt och ja jag vill påminna  er om att jag är 22 år gammal och supersjälvständig! Eller hur var det nu?..
 
Kram på er! Och hallå glömde ju helt bort: grattis på dagen Sverige du fina land ♥
Till top