J E N N I F E E R G E

Midsommar

Underbara dagar Permalink0
Glad midsommar på er!
 
Själva midsommarafton spenderade jag med Ludvig hemma hos mig. Vi åkte till maxi vid typ halv fem och de stängde fem.. var gaaanska stressigt men det gick an.
 
Vi köpte sill, färskpotatis, ägg och så lite kött.
 
Såhär såg jag ut dagen i ära! Det regnade så jag fick ta på mig leggings. Klänningen är så fin tycker jag, älskar modellen och älskar blommorna. Kanske lite fånigt att göra sig fin när man ändå bara ska va hemma men jag gillar ju sånt så då får väl jag göra det om jag vill................
 
Ludvig presenterar här maten!! Asså det var så sjukt gott och jag blev jättemätt. Längesen midsommarmat var såå god! Men jag gillar ju sill och ägg.. och så färskpotatis.. och köttet va supergott.. osten med... salladen med.. asså allt var gott!
 
Plus sällskapet var ju finfint ♥
 
Vi åt mat och kollade film samtidigt. Det var mysigt! Så det blev en riktig myskväll av midsommarafton men jag tyckte det var jättetrevligt.. man måste inte göra så mycket, att bara va med den man tycker om ger mycket.
 
När vi var på maxi hade vi även köpt lite efterrätt eller fika men efter maten var vi så mätta så det fick minsann vänta (tills idag..!)
 
Såå söt i förkläde! Gissa vem som tog vilken selfie (ledtråd: jag har mest selfievana... men blir ändå sämst på bild hahaha!!)
 
Tack Ludvig för du ville spendera midsommar med mig!♥ 
Till top