J E N N I F E E R G E

Sommarskor!

Shopping Permalink1
 God morgon bloggisar! Ja,godmorgon, för jag la mig i sängen vid halv åtta för att "vila" men somnade (såklart). Typiskt mig!
 
Nu har jag precis vaknat och innan jag går och lägger mig igen så tänkte jag bara kika in och visa mina sommarskor!
 
Igår gick jag inom H&M på vägen hem från jobbet för att checka in deras skor. De är platta, de är billiga och säkert dålg kvaliet, men de är snygga att ha på jobb! Jag brukar göra som så att jag tar mig dit i ett par bekäma/bra och sen framme på kontoret så byter jag till dom här snyggisarna istället.
 
Jag vet inte riktigt vad den har modellen heter, et är ju inte ballerina men påminner o det. Det fanns måååånga färger och det var så svårt att välja vilken som blev bäst! Efter måga om och men blev d denna bruna, tyckte den var både snygg och lite annorlunda.
 
Sen köpe jag ett par till och då fick det bli ett par vanliga ballerina! Fast vääääldigt spetsga. Personligen så gillar jag spetsen. Jag vet inte, de känns snyggt och lite kaxigt hej här kommer jag med mina spetisga dojjor PROBLEM MED DET ELLER??
 
Dessa hade jag på mig idag och det gick alldeles utmärkt!
 
När jag ändå var inne på hm tänkte jag att jag skulle leta efter en roligare matkasse.. jag har haft rätt fina tygkassar förr men de har jag kasserat. Nu har jag fått komma med en ful ica-tygkasse.. som är skitig. asså nej inte ok!!
 
Så inne på barnavdelningen.. bland accessoarer riktade till barn (såklart) så hittar jag världens finaste gympapåse!! Den är full i emojis och färgglad och rosa och grön och blå och helt underbar.
 
Jag tänker: klart man kan ha matlåda i en gympakass! Det kanske är rätt smidigt dessutom för denna kan man ju ha på ryggen plus kanske använda om man ska iväg och ha med sig grejer.
 
Så den fick det bli! Till och med min psykolog kommenterade den imorse. Skoj! ÄR sååååå nöjd. Ska minsann börja kolla på barnavdelningen jämt.. jag är ju bara 162 cm typ jag borde väl kunna ha storlek 170?? Eller.. kanske inte.. jag må va kort men inte så spinkig. Aja.

Och nu med mina nya inköpa skor tänkte jag att näe nu tar vi undan kängorna (det FÅR INTE bli så kall att det är väder för dom!!) och så tar vi fram sommardojjorna!
 
Jag upptäckte att jag ju faktiskt har en hel del sommarskor! Älskar sandalerna längst fram de svarta.. har ännu inte använt dem.. älskar alla skor med lite klack för det är så fint! Får se om något par är lämpligt på jobb.
 
Jag hittade även ett par sneakers jag glömt att jag har så dom ska jag ha till morgondagens outfit! Asså fattar ni hur matchimatch jag är? Ni får bild imorgon.
 
Och imorgon är det änligen fredag.. det är minsann efterlängtat! Som sagt, jag har redan råka somna en runda så jenfår är väldigt trött... nu tänkte jag borsta tänderna och släcka ner och försöka sova runda 2! Sov hos Ludvig igår och det är sååååååååå mysigt man mår sååååå bra av att sova ihop och sova nära (jag älskar det) men asså det blir ju alltid att man lägger sig senare än vad man tänker sig.. så därför är det bra jag går och lägger mig redan nu och får i mig min livsviktiga skönhetssömn!
 
Puss på er så hörs vi imorgon.
#1 - - Mamma:

Snygga skor 👍🏼👍🏼och framför allt snygg "matlådepåse" 😍👍🏼😀

Till top