J E N N I F E E R G E

Söndag

Dagar i bilder Permalink0
God förmiddag bloggisar!
 
Jag är hemma hos mamipapi och myser med Zazze. Han är så fin och han blri bara liiite sur på mig när jag kommer med borsten och vill kamma honom... han är ju en liten docka typ.. jag vill ju bara pilla och dona och mysa och leka! ♥
 
Igår åt vi kycklingtacos till middag och som ni ser så var vi typ fullt hus här! Alla barnen var hemma och så var även Matilda och Simon här. När Simon är här gömmer sig Tilda mest i källaren, Oliver och Matilda visar sig ibland men är också mycket i källaren.. så det blir äldsta barnet jenfår som får vara lite ensam! Men jag har ju Zazze och mamipapi att umgås med om inte annat.
 
Dagens planer är att gå ut och plocka lite fläder tillsammans med mami och Zazze. Senare i efermiddag beger jag mig hemåt mot hässle igen och om jag orkar tänkte jag baka bröd. Det är inget vidare promenadväder men jag mår bra av att vara ute och sysselsätta mig. Det var därför jag åkte hem igår för jag tycker det är svårt att bara vara hemma ensam... men jag får väl lära mig det nån gång.. mitt värde sitter inte i min prestationer eller huruvida folk vill va med mig eller inte.
 
Nu tänkte jag läsa lite och ta det lugnt... det behöver jag verkligen öva på.. ♥
Till top